Prva pobjeda

Osijek šokirao Zagreb u Kranjčevićevoj

Matej Jonjić
Daniel Kasap/Pixsell
17.08.2014.
u 21:30

U nastavku utakmice nije bilo previše uzbuđenja sve do 87. minute, a tada je Jonjić, nakon asistencije Škorića, zabio svoj drugi pogodak na utakmici

U petom kolu MaxTv Prve HNL Osijek je stigao do svoje prve ovosezonske pobjede. Momčad Tomislava Rukavine u Kranjčevićevoj je pobijedila Zagreb 2:1, a junak je bio Matej Jonjić.

U 16. minuti gosti su poveli, nakon kornera s desne strane Matej Jonjić bio je najviši u skoku i matirao Livakovića. No, vodstvo je trajalo svega 13 minuta jer je rada Krovinović srušen na rubu kaznenog prostora, sudac Zebić pokazao na bijelu točku, a Jurendić je bio siguran realizator.

U nastavku utakmice nije bilo previše uzbuđenja sve do 87. minute, a tada je Jonjić, nakon asistencije Škorića, zabio svoj drugi pogodak na utakmici. 

Zagreb i Osijek sada imaju po četiri boda i drže šesto, odnosno sedmo mjesto na ljestvici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije