imali 51.004 udarca

Otac i sin bez stanke igrali tenis više od deset sati

umag turnir (1)
croatiaopen.hr
23.07.2013.
u 08:39

U meču su koristili zaštitu kako ne bi morali ići u toalet, a u ruksaku su imali bocu s vodom i hranu

Frank Fuhrmann i njegov sin Dennis, u gradu Bayreuthu u Njemačkoj igrali su tenis neprekidno deset sati i 12 minuta te udarili lopticu 51.004 puta. To im je novi rekord, jer zadnji put kad su igrali razmijenili su samo 25.944 udarca. Frank je na kraju meča priznao da su obojica umorni, ali vrlo sretni, te vjeruju da će trebati vremena da se njihov rekord ponovno sruši. U meču su koristili zaštitu kako ne bi morali ići u toalet, a u ruksaku su imali bocu s vodom i hranu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije