Joey Barton

'Ovo je možda i najgori Manchester United u povijesti'

'Manchester United\'s Robin van Persie (centre) celebrates with his team-mate\'s after scoring his team\'s opening goalPhoto: Press Association/PIXSELL'
Reuters/ PIXSELL
25.11.2013.
u 09:31

United je šesti na ljestvici, a za vodećim Arsenalom zaostaje sedam bodova

Manchester United jučer je protiv Cardiffa napravio još jedan kiks. U sudačkoj nadoknadi momčad iz Walesa zabila je za 2:2 i Moyesu i njegovim igračima oduzela dva vrijedna boda. Nije dugo trebalo da se nakon toga javi zločesti dečko engleskog nogometa Joey Barton.

"Lako moguće da je ovo najgora Manchester Unitedova momčad u povijesti Premiershipa. Mislim da nikad nisu bili ovako slabi u sredini", napisao je Kranjčarov suigrač iz QPR-a na Twitteru.

United je šesti na ljestvici, a za codećim Arsenalom zaostaje sedam bodova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije