KONFERENCIJSKA LIGA

Palikuča: Izvukli smo najizazovnijeg protivnika do svih mogućih

Robert Palikuća novi je sportski direktor Rijeke
Nel Pavletic/PIXSELL
15.06.2022.
u 18:00

Veselimo se tom izazovu i bit će to dvije jako zahtjevne utakmice. Sve u svemu radi se o jednoj jako dobroj ekipi, a na nama je da se maksimalno spremimo i izborimo prolazak u iduće kolo - rekao je Palikuča.

Suparnik Rijeke u drugom pretkolu Konferencijske lige je švedski Djurgarden, za kojeg Robert Palikuča, generalni menadžer za sport HNK Rijeka, kaže da je najizazovniji protivnik.

- Izvukli smo najizazovnijeg protivnika iz te skupine potencijalnih suparnika u ovoj fazi Konferencijske lige. U europskim natjecanjima nema više laganih suparnika bez obzira na fazu natjecanja, ali reputacija i snaga švedske ekipe stavlja nas odmah pred jedan pozitivan izazov - rekao je Robert Palikuča za internetski portal Rijeke.

Prva utakmica 21. srpnja igra se na Rujevici

- Djurgarden je dosad odigrao 11 utakmica u švedskom prvenstvu tako da će kroz prvenstvo biti u punoj natjecateljskoj formi. Veselimo se tom izazovu i bit će to dvije jako zahtjevne utakmice. Sve u svemu radi se o jednoj jako dobroj ekipi, a na nama je da se maksimalno spremimo i izborimo prolazak u iduće kolo - ocijenio je Palikuča.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije