KOMENTAR

Pamićevu talentu mogla bi presuditi prgava narav

igor pamić
PIXSELL
14.04.2010.
u 08:04

"Pamić bi hitno trebao završiti u Dinamu, ondje bi bio kao riba u vodi", bio je komentar jednog od čitatelja.

"Ispričavam se svim ženama, ali neka mi svi novinari popuše", urlao je izbornik Argentine Diego Maradona nakon što je izborio nastup na SP-u. Takvo ponašanje najvećeg nogometaša u povijesti bilo je degutantno i za najstrožu osudu.

Trener Karlovca Igor Pamić "skinuo" je Maradonu te napao novinara koji se usudio napisati da je pločom za skiciranje taktike ozlijedio vratara Karlovca Sunaru.

Nije to prvi Pamićev ispad. Svojedobno je kao trener Žminja u Poreču udario službenu osobu i bio suspendiran. U rujnu 2009. Pamića je zbog uvreda i prijetnji policiji prijavio bivši nogometaš Karlovca Ivan Fumić. Najnoviji incident samo potkrepljuje taj Pamićev primitivizam, koji se sjajno uklapa u našu nogometnu zbilju. "Pamić bi hitno trebao završiti u Dinamu, ondje bi bio kao riba u vodi", komentar je čitatelja koji aludira na ponašanje nekih u Maksimirskoj 128.

I potpuno je nevažno što se dogodilo u svlačionici Karlovca i što je pisalo u novinama, jer talentirani nogometni trener kakav je Igor Pamić, koji sjajno vodi Karlovac, nikada ne smije smetnuti s uma da je tim mladićima na neki način i uzor i pedagog. Šteta bi bilo da prgava narav presudi Pamićevu talentu.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
09:03 14.04.2010.

Svaka čast toj tendenciji da se sve u životu rješava fino, mekanim izričajem i u skladu s bon tonom. Međutim, iskustvo iz življenja na ovim prostorima mi govori da se takav nastup u životu odmah percipira kao znak slabosti i da se prema takvoj osobi krene \"džonom\". Zato mi se čini sasvim u redu (na ovom i ovakvom životnom prostoru) da je trener podigao prosti \"firewall\" oko sebe i da sve tjera u mp3 format. Barem ga se neće s podsmijehom tretirati kao \"soft target\". Ne ide to drugačije na balkanskim prostorima nego tako osorno! Dok ti nekome fino nešto objasniš, e to zahtijeva da ga prvo pošalješ negdje na par godina u finu, civiliziranu državu pa kad on tamo vidi tu razliku, tek tada će biti eventualno prijemčiv i na takav vid komunikacije. S naglaskom na \"eventualno\"...

TC
tomo crni
09:05 14.04.2010.

\"rijec boli vise od samara\"! tj. hocu reci da takvi kvazi novinari, poput flaka, daleko veci nasilnici od Pamica. Covjek je iskren i tako se ponasa, za razliku od flaka koji svojim laznim clancima cini puno vece nasilje nad sirom populacijom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije