RUKOMET

Parižani i Montpellier ispali u kupu

'Croatia\'s rightback Marko Kopljar attempts a shot during the men\'s bronze medal handball match Hungary vs Croatia for the London 2012 Olympics Games on August 12, 2012 at the Basketball Arena in Lo
'JAVIER SORIANO'
28.10.2012.
u 23:37

Rukometaši Pariza (Kopljar) pobijeđeni su u četvrtfinalu francuskog kupa od Nantesa, nakon produžetaka (35:37).

Dunkerque je pobijedio Montpellier (Metličić) sa 34:27. U njemačkom prvenstvu Flensburg je pobijedio Fuchse (Špoljarić, Ninčević) sa 29:18, a u derbiju mađarskog prvensva Pick Szeged (Blažević 3, Pribanić 4) je pobijedio Veszprem (Alilović pet obrana, Sulić 3) sa 31:24.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije