POTPISAO UGOVOR

Pašalić i službeno u Chelseaju: Hvala Hajduku, ovo je novi početak

Mario Pašalić
chelseafc.com
09.07.2014.
u 17:02

- Sretan sam što sam postao igrač Chelseaja. Jako sam impresioniran i ovo je novi početak u mojoj karijeri. Središnji sam veznjak, a moj nadraži igrač je Frank Lampard - rekao je Pašalić.

Mario Pašalić i službeno je postao igrač Chelsea. 19-godišnji veznjak potpisao je ugovor nakon čega je iznio svoje prve dojmove.

- Sretan sam što sam postao igrač Chelseaja. Jako sam impresioniran i ovo je novi početak u mojoj karijeri. Središnji sam veznjak, a moj nadraži igrač je Frank Lampard - rekao je Pašalić koji nije zaboravio svoj bivši klub:

- Moram zahvaliti svima u Hajduku.

Pašalić će popodne odraditi svoj prvi trener s novom momčadi, a još nije poznato hoće li ga trener Jose Mourinho prvo poslati negdje na posudbu.

>> Direktor Chelseaja došao gledati Pašalića, a Mario je briljirao

Komentara 1

Avatar cartman82
cartman82
20:20 09.07.2014.

da bas mu je Lampard najdrazi igrac. Haha. Ali svejedno. Nadam se da ce uspjeti. sretno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije