ZAVRŠILO 1:1

Perišić će biti zadovoljan, klub za koji bi trebao potpisati izvukao važan remi

Ivan Perišić danas slavi 35. rođendan
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
15.09.2024.
u 23:46

Prošlu sezonu Monza je završila na 12. mjestu, a nakon tri kola aktualne sezone ima samo dva boda pa je u potrazi za pojačanjima

U susretu 4. kola talijanskog nogometnog prvenstva Monza i Inter su odigrali 1-1. Bio je to susret u kojem je talijanski prvak dominirao, međutim Inter na koncu može biti i sretan bodom jer je Monza povela u 81. minuti golom Danyja Mote. Armando Izzo je ubacio u kazneni prostor, Mota je nadskočio Benjamina Pavarda i glavom zabio za vodstvo domaćina.

Inter je uspio izjednačiti u 88. minuti golom Denzela Dumfriesa na asistenciju Carlosa Augusta. Mirko Marić nije nastupio za domaći sastav.

Talijanski mediji pišu da je na utakmici bio Ivan Perišić i da je gledao susret svoga novoga kluba, Monze.

"Monza među slobodnim igračima po želji trenera Alessandra Neste traži krilnog beka. Adriano Galliani sanja o Ivanu Perišiću, ali još ga nije uspio dovesti. Još je jedna opcija Antonio Candreva, a postoje još dva igrača koja bi mogla doći na to mjesto", napisao je talijanski novinar Schira.

Adriano Galliani sportski je direktor Monze i dugogodišnji suradnik Silvija Berlusconija, bivšeg premijera Italije i medijskog i nogometnog mogula. Berlusconi se zatim povukao iz Milana i kupio Monzu te je uz pomoć Gallianija uveo u Serie A. Trener momčadi još je jedna legenda Milana, Alessandro Nesta. Prošlu sezonu Monza je završila na 12. mjestu, a nakon tri kola aktualne sezone ima samo dva boda pa je u potrazi za pojačanjima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije