LEGENDA HNL-a

Perišić se emotivno oprostio od Čelikovića: 'Čele naš, falit ćeš. Nikad te nećemo zaboravit'

Osijek: Ivan Perišić na susretu Hrvatske i Turske u kvalifikacijama za EURO 2024.
Borna Jaksic/PIXSELL
12.12.2023.
u 12:35

Posljednji period svoje igračke karijere Ivan Čeliković proveo je u Konavljaninu. Posljednju je utakmicu odigrao 3. prosinca 2023. protiv Gusara u zadnjem kolu prvoga dijela prvenstva Prve ŽNL. Ove sezone vodio je klupu Akademije Konavla u Županijskoj ligi do devet godina

Veteran hrvatske reprezentacije i krilo Tottenhama, Ivan Perišić (34) na Instagramu se oprostio od preminulog hrvatskog nogometaša Ivana Čelikovića (34). "Čele naš, falit ćeš. Nikad te nećemo zaboraviti", napisao je Perišić uz fotografiju s Čelikovićem. Dvojac je zajedno igrao u mlađim uzrastima Hajduka.

U svojoj bogatoj karijeri Čeliković je nastupao za Lokomotivu, Inter iz Zaprešića, Konavljanin, Dugopolje, Solin, Shkëndiju i Jarun. Posljednji angažman bio mu je u Nogometnoj akademiji Konavle. NK Konavljanin u svojoj objavi lijepim riječima oprostio se od Čelikovića.

Foto: Instagram screenshot

Nakon Konavljanina otišao je u Inter. U Zaprešiću je proveo tri i pol sezone, a zatim otišao u makedonsku Shkëndiju. Nakon godinu dana u Tetovu vratio se u Zaprešić. Tamo je ostao do 2020. pa prešao u Lokomotivu.

VEZANI ČLANCI:

Posljednji period svoje igračke karijere proveo je u Konavljaninu. Posljednju je utakmicu odigrao 3. prosinca 2023. protiv Gusara u zadnjem kolu prvoga dijela prvenstva Prve ŽNL. Ove sezone vodio je klupu Akademije Konavla u Županijskoj ligi do devet godina.

VIDEO Počela prodaja karata za derbi Hajduka i Dinama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije