WTA Guangzhou

Petra Martić ispala u prvom kolu, četvrti put izgubila od Siniakove

Pariz: Petra Martić izgubila od Španjolke Cristine Bucse za plasman u glavni ždrijeb Olimpijskih igara u Parizu 2024.
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
22.10.2024.
u 16:00

Bio je ovo četvrti međusobni dvoboj Martić i Siniakove i četvrta pobjeda Čehinje.

Hrvatska tenisačica Petra Martić oprostila se od daljnjeg sudjelovanja na WTA turniru u Guangzhouu nakon 1. kola u kojem ju je s uvjerljivih 6-2, 6-1 svladala prva nositeljica Čehinja Katerina Siniakova.

Od samog starta dvoboja koji je trajao samo sat i tri minute Martić je bila u podređenom položaju, Siniakova je brzo ostvarila prednost od 3-0 te još jednim "breakom" za 6-2 zaključila prvi set.

I drugi je set započeo na isti način, Siniakova je vrlo brzo ostvarila prednost, no Čehinja se ovoga puta nije zaustavila na 3-0 već je "pobjegla" na 5-0 te kod tog rezultata imala i četiri meč-lopte. Ipak, Martić je uspjela izbjeći ostanak na nuli u toj dionici igre, no time je samo odgodila neizbježni kraj za nekoliko trenutaka.

Bio je ovo četvrti međusobni dvoboj Martić i Siniakove i četvrta pobjeda Čehinje.

Ranije u utorak svoj je susret 1. kola izgubila i Jana Fett, bolja od nje bila je Španjolka Jessica Bouzas Maneiro sa 6-4, 6-3 nakon sat i 25 minuta igre. 

I Martić i Fett su nastup u glavnom ždrijebu turnira izborile kroz kvalifikacije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije