HSV - CHELSEA 2:1

Petrić i HSV srušili Chelsea

Mladen Petrić
AFP
05.08.2010.
u 11:28

U pripremnom susretu u Hamburgu, HSV je svladao engleski Chelsea sa 2:1 iako je momčad iz Londona vodila sve do 72. minute sa 1:0.

Mladen Petrić zabio je u prijateljskoj utakmici HSV - Chelsea (2:1) izjednačujući gol vlasniku dvostruke engleske krune. Lošu povratnu loptu Žirkova naš je reprezentativac presjekao i vratio Nijemce u igru. Pobjedu Hamburžanima donio je 18-godišnji Južnokorejac Heung Min Son koji je u 82. minuti zamijenio Petrića i nakon samo pet minuta zabio!

Čudesnom talentu bio je to deveti gol na pripremama HSV-a, a trener Veh najavio ga je kao hit u Bundesligi. Ali jutro nakon utakmice ostanovljeno je da će izbivati s terena dva mjeseca zbog puknuća metatarzalne kosti.

Sparti lakše bez Slepičke


U kvalifikacijama Lige prvaka Zenit je izbacio rumunjsku Unireu (1:0), a Ivica Križanac zbog ozljede nije igrao. Manuel Pamić igrao je svih 90 minuta za prašku Spartu, kojoj je bez Slepičke krenulo, pa je pobjedom protiv Lecha u Poznanu (0:1) već osigurala Europsku ligu. Salzburg je kao i lani sve riješio u drugoj utakmici svladavši ciparsku Omoniu s 4:1, a Nikola Pokrivač nije ulazio s klupe.

Ognjen Vukojević igrao je cijelu utakmicu za kijevski Dinamo kod Genta, Ukrajinci su pobjedom 3:1 potvrdili plasman u 4. pretkolo.

Dva gola Messija


Švedski AIK nije imao šanse protiv Rosenborga (0:3). Goran Ljubojević igrao je za poražene do 59. minute, a Ivan Turina opet je “popio” tri komada u razmaku od 21 minutu. No, što je to u usporedbi s vratarom PAOK-a Dariom Krešićem koji je tri gola od Ajaxa (3:3) primio od 48. do 55. minute.

Jose Mourinho pobjedom je započeo mandat na klupi madridskog Reala, na američkoj turneji pobijedio je meksički Club America s 3:2, a pogotke u San Franciscu postigli su Canales, Higuain i Ronaldo.

Barcelona je pak u Seulu gdje je pobijedila reprezentaciju južnokorejske lige s 5:2, a dva pogotka postigao je Leo Messi, po jedan su dodali Ibrahimović, Victor Sanchez i Jonathan Soriano.

Komentara 1

OB
-obrisani-
16:26 05.08.2010.

Koji gol M.Petrica.... ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije