LIVERPOOL SPAŠAVA SEZONU

Petrić protiv rušitelja Dinamova europskog sna

Mladen Petrić
AFP
11.03.2010.
u 14:36

Večeras se igraju prve utakmice osmine finale Europske lige. HSV dočekuje Anderlecht, Liverpool gostuje kod Lillea, Benfica kod Marseillea, Juve kod Fulhama...

Mladen Petrić, hrvatski napadač koji je jedan od aduta HSV-a, danas će na svom prelijepom stadionu dočekati belgijski Anderlecht u prvoj utakmici osmine finala Europske lige. Belgijci, koji su u nokaut-fazu stigli iz skupine s našim Dinamom, kojem su zagrebačkom pobjedom srušili san o europskom proljeću, stoje na putu Nijemcima. Nije dvojbeno da je HSV veliki favorit, a Petrić, koji je ponovo spreman nakon što je propustio reprezentativnu obvezu, jedan je od glavnih aduta Nijemaca. Ostalo je malo naših igrača u europskim natjecanjima, u grčkom Panathinaikosu su Galinović i Rukavina, koji će i u susretu s belgijskim Standardom sjediti na klupi.

Atraktivan je sraz Valencije i Werdera koji dobro igraju. Bit će zanimljivo vidjeti koliko neugodni Fulham može nauditi Juventusu. A Liverpool, kojemu je ova sezona najslabija u posljednjih 10 godina, spašavat će u Lilleu i ono malo što mu je ostalo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije