potencijalni vatreni

Petrić: Razgovarat ću sa Štimcem; Vukčević: Ne želim razbijati glavu

Mladen Petrić (1)
Foto: Pixsell
1/3
16.08.2012.
u 14:10

Vukčević je pak nakon pet nastupa za U21 reprezentaciju Njemačke kazao da je seniorska reprezentacija njegov dugoročan cilj.

Dvojica potencijalnih izabranika Igora Štimca, napadač Fulhama Mladen Petrić (31) i veznjak Hoffenheima Boris Vukčević (22) iznijeli su njemačkom Kickeru stavove o svojem eventualnom nastupanju za hrvatsku reprezentaciju.

Na pitanje ima li i dalje reprezentativnih ambicija nakon što nije bio u kadru Slavena Bilića na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini, Petrić je odgovorio:

– Ne znam. Moram porazgovarati s novim izbornikom Igorom Štimcem i vidjeti na čemu smo.

Vukčević je pak nakon pet nastupa za U21 reprezentaciju Njemačke kazao da je seniorska reprezentacija njegov dugoročan cilj.

Uslijedilo je pitanje na koju je reprezentaciju mislio – hrvatsku ili njemačku?

– Igrao sam dosad za mlade selekcije Njemačke i trenutačno ne razmišljam o promjeni sredine. S Hrvatskom si definitivno u ovom trenutku ne želim razbijati glavu. Imam važnijih ciljeva – kazao je igrač rođen u Osijeku premda, kako navodi Kicker, još nije prekrižio nacionalnu momčad majčine domovine.

Komentara 8

TR
traktorijada
14:33 16.08.2012.

je mladene-pogrijesio si, da si igrao za svicarsku reprezentaciju tamo bi bio jos dan danas kralj, a u hrvatskjoj n iti te ne zele, zato je gavranovic postupio ispravno i odlucio se za svicarsku.

AP
Arbitražna-Pravda
14:54 16.08.2012.

Petrić je idealan za sistem igre kad se stoji visoko gore a Vukčević da razbijati glavu ako umesto gore ide igrati za one duboko dolje..

AN
Andreeejjj
14:19 16.08.2012.

Pa bolje ti je dečko, da se držiš NJEMAČKE repke, barem češ uživati u uspjesima i medalijama! Svaka ti čast!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije