CEDEVITA

Pilepić: Moramo odigrati kao protiv CSKA

16.10.2014., Dom sportova, Zagreb - Euroliga, 1. kolo, Cedevita - Unicaja. Fran Pilepic.  Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/Pixsell
06.11.2014.
u 00:30

To je još jedna utakmica u kojoj nemamo što izgubiti, kaže Pilepić.

Košarkaši Cedevite u srijedu rano ujutro (šest sati) otputovali su u Tel Aviv.

– To je još jedna utakmica u kojoj nemamo što izgubiti. Mislim da trebamo ponoviti igru koju smo prikazali protiv CSKA u Zagrebu, no olakotna okolnost tada je bila što smo igrali na domaćem terenu, a sada igramo u gostima – rekao je Fran Pilepić, igrač Cedevite.

U Noka areni čeka ih navijački pakao.

– Igrao sam sa Širokim u Tel Avivu i sjećam se da je tada dvorana bila 90 posto ispunjena iako vjerujem da većina tih ljudi iz dvorane nikad nije ni čula za Široki Brijeg – rekao je Pilepić i dodao:

– Atmosfera je bila fenomenalna i svi su bili u istim žutim majicama na tribinama. Stvarno je prekrasno igrati u takvoj atmosferi i opet očekujem nešto slično.

>>U Cedevitu na probu stiže Srbin Jovan Novak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije