PITAMO VAS

PITANJE DANA Dinamo je upisao treći poraz u zadnja četiri susreta. Treba li Jakirović ostati trener?

Velika Gorica: HNK Gorica i GNK Dinamo u 12. kolu Prve HNL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
22.10.2023.
u 09:20

Hrvatski prvak nalazi se u negativnoj seriji, a uskoro mu slijedi europski ispit protiv češke Viktorije Plzen

Dinamo je upisao težak poraz od Gorice iako su vodili i dominirali gotovo cijelu utakmicu, Ante Matej Jurić je u sudačkoj nadoknadi šokirao plave i donio Goričanima prvu pobjedu u povijesti od kada se igra HNL. Sergej Jakirović je tako upisao treći poraz na klupi Dinama u posljednje četiri utakmice i pravo je pitanje treba li i dalje ostati na klupi. 

Treba li Sergej Jakirović ostati na klupi Dinama?

Jakirović je u kolovozu iz Rijeke stigao na Maksimir, te je u tom razdoblju ispao iz Europske lige nakon poraza od praške Sparte, izgubio je derbi od Hajduka, iznenađujuće je izgubio kod Ballkanija u Konferencijskoj ligi, a sinoć je poražen i u Velikoj Gorici što je razljutilo navijače Dinama. 

VEZANI ČLANCI:

U dvanaest utakmica Jakirović je upisao osam pobjeda ali i četiri poraza što je bilo dovoljno da se podigne prašine u Maksimirskoj 128. U anketi ispod nam možete odgovoriti treba li i dalje kao trener voditi hrvatskog prvaka. 

GALERIJA Dinamo šokantno izgubio od Gorice

Velika Gorica: HNK Gorica i GNK Dinamo u 12. kolu Prve HNL
1/9
Ključne riječi

Komentara 8

NE
Nenad54321
09:45 22.10.2023.

Treba ostat ,ništa pozitivno nebi donijela promijena trenera ,ko što nije donijela smjena Biščana,treba čekat prijelazni rok, igrači koji nisu za Dinamo moraju otić ,koje pojačanje ,prvi bježi (Rijeka) tri boda nema panike,ništa strašno!

FR
freeshooter
12:06 22.10.2023.

...treba mu dati zimski prijelazni rok, kako je i tražio... da napravi selekciju od nagomilanih panjeva, te dovede prava pojačanja... da ima potencijala, energije i znanja, pokazao je u Rijeci gdje je složio odličnu ekipu... time ima i podršku za ostanak... idemo dalje, proljeće će donjeti nov Dinamo...

BA
bacenheider
09:40 22.10.2023.

Niste ne znaci jalova dominacija,ja tebi ti meni i u nedogled vracanje natrag.Dominacija koja ide u napad sa ubacivanjem u sesnaesterac ili udarcima po golu,e onda je to dominacija.Jakirevic nemoze nista jer su tu momcad pripremili Biscan i Simic dva velika znalca za unistiti sve sto je bilo dobro.Prodali reprezentativce,a kupili povrijedene koji ne igraju.Treba kompletnu upravu skupa sa pelenasem Baricem najuriti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije