Visoke cijene

Platini: Banditi i lopovi uništavaju Euro!

platini
Slavko Midžor/PIXSELL
12.04.2012.
u 14:19

– Bojim se da ćemo ostati bez navijača – rekao je Platini.

Prvi čovjek Uefe Michel Platini posjetio je Lavov, jedan od četiri ukrajinska grada domaćina Europskog prvenstva. Tom prilikom Francuz se obrušio na hotelijere, koji su odlučili povisiti cijene smještaja u Poljskoj i Ukrajini i na taj način zaraditi velik novac.

– Živcira me ova situacija jer nakon silnih ulaganja šaljemo navijačima poruku da ne mogu doći na natjecanje jer je skupina bandita i lopova odlučila zaraditi enorman novac tijekom Eura. Jako sam zabrinut zbog najava o cijenama smještaja i želim vjerovati kako će vlasti moći na neki način utjecati na hotelijere. Ne možete cijenu od 40 eura prvo podići na 100, a zatim i do 500 eura samo tako, u jednom danu. Također, čuo sam da hotelijeri krše ranije dogovore s gostima, pa ako se ta praksa nastavi, bojim se da ćemo ostati bez navijača – rekao je Platini.

Zamjenik ukrajinskog premijera zadužen za Euro Boris Kolesnikov, koji je bio u Platinijevu društvu, najavio je vladine mjere u idućih 30 dana da se riješi taj veliki problem.

Komentara 28

VO
VolimZagreb
14:42 12.04.2012.

Lopovi u UEFA namjerili se na drugu skupinu lopova ... Bravo Ukrajino!

PE
petrinjac
14:44 12.04.2012.

kad ovaj čovjek to kaže onda je stvarno upitan svjetski sport jer svi dobro znaju da je on i njegova svita koja ga okružuje duboko u kriminalu sporta i sve oko njega,dok on nije došao na čelo organizacije nije toliko bilo kriminala kao sada,platini bio si veliki igrač ali nečastan čovjek za funkcije jer nikada ti dosta love

ĆA
ćaćaća
18:28 12.04.2012.

platini o lopovima:))) od njega i ekipe nema većih lopina..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije