Njemačka:

Kramarić asistirao u porazu, Bayern slavio

Foto: EXPA
1/3
02.04.2022.
u 22:21

Hoffenheim je poražen kod kuće od Bochuma (1-2) u 28. kolu Bundeslige, a asitenciju za jedini gol domaćina ubilježio je Andrej Kramarić. Kramarić je u 54. minuti namjestio gol Raumu za 1-1, no gosti su s dva gola Japanca Asama došli do važne pobjede. Kramarić je imao dvije velike šanse, a odigrao je cijelu utakmicu

U derbiju 28. kola Bundeslige RB Leipzig je s 4-1 pobijedio u Dortmundu drugoplasiranu Borussiu, te tako pomogao Bayernu, koji šest kola prije kraja ima devet bodova prednosti.  

Klub iz Istočne Njemačke je prohujao Dortmundom, s dva gola Konrada Laimera (21, 30) i jednim Nkunkua (57) vodili su s glatkih 3-0 sve do završnice. Danny Mallen (84) smanjuje na 1-3, a samo dvije minute kasnije Danny Olmo postavlja konačnih 4-1. 

Joško Gvardiol odigrao je cijelu utakmicu za goste.

Hoffenheim je poražen kod kuće od Bochuma (1-2) u 28. kolu Bundeslige, a asitenciju za jedini gol domaćina ubilježio je Andrej Kramarić. Kramarić je u 54. minuti namjestio gol Raumu za 1-1, no gosti su s dva gola Japanca Asama došli do važne pobjede. Kramarić je imao dvije velike šanse, a odigrao je cijelu utakmicu.

Foto: EXPA

Bayern je u derbiju u Freiburgu pobijedio s 4-1 i opet ima devet bodova više od Dortmunda.
Za branitelja naslova zabili su povratnik nakon loma noge Leon Goretzka (58), Serge Gnabry (73), Kingsley Coman (82) i Marcel Sabitzer (90+6), a za Freiburg Nils Petersen u 63. minuti. Josip Stanišić je ostao na klupi Bayerna.

Šest kola prije kraja prvenstva vodi Bayern sa 66 bodova, Dortmund ima utakmicu manje i 57 bodova, a treći Leverkusen učvrstio se na poziciji s 51 bodom pobijedivši kod kuće Herthu Berlin s 2-1.

Arminia Bielefeld i Stuttgart odigrali su 1-1, Borna Sosa zbog ozljede prepona nije bio u sastavu Stuttgarta.

Eintracht i Greuther Furth su igrali 0-0, a Kristijan Jakić je igrao za domaćine do 84. minute. Furth je zadnji, deset bodova udaljen od spasa.

Vodi Bayern s 66 bodova, Borussia ima 57, a Leipzig je četvrti s 48.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije