Pobjeda Tottenhama, asistencija Majera

04.11.2021.
u 23:39

Talijanski nogometni stručnjak Antonio Conte startao je pobjedom na klupi Tottenhama, nakon što su Spursi u susretu 4. kola G skupine  Konferencijske lige pobijedili Vitesse sa 3-2.

Londonski sastav je već nakon pola sata vodio sa 3-0 golovima Son Heung-Mina (14), Lucasa Moure (22) i Harryja Kanea (28). Međutim, Nizozemci su do poluvremena smanjili na 3-2, a strijelci su bili Jacob Rasmussen (32) i Matus Bwero (39).

U drugom dijelu nije bilo golova, ali je crvenih kartona. I to čak tri.

Tottenham je u 59. minuti ostao s igračem manje nakon što je isključen Romero, no potom su "pocrvenila" još dva igrača nizozemskog kluba. U 80. minuti isključen je Doekhi, a četiri minute kasnije i Schubert.

U drugom susretu iz skupine Rennes je pobijedio Muru sa 1-0, a pogodak odluke zabio je Bade u 76. minuti na asistenciju Lovre Majera.

Rennes vodi na ljestvici sa 10 bodova, Tottenham ima sedam, Vitesse šest, dok je Mura na začelju bez bodova.

U skupini C Roma je kod kuće odigrala tek 2-2 protiv Bodo/Glimta nakon što je u prošlom kolu u Norveškoj izgubila sa 1-6.

Gosti su vodili 1-0 i 2-1, ali je Roma oba puta izjednačila. Za momčad Josea Mourinha zabili su El Shaarawy (54) i Ibanez (84), dok su za Bodo/Glimt strijelci bili Ola Solbakken (45+1) i Botheim (65).

U drugom susretu Zorja je pobijedila CSKA sa 2-0.

Bodo/Glimt vodi na ljestvici s osam bodova, Roma ima sedam, Zorja šest, a CSKA Sofija jedan bod.

U najatraktivnijem dvoboju 4. kola Konferencijske lige Gent i Partizan su odigrali 1-1, a još nitko nije osigurao prvo mjesto u skupini, koje znači izravan prolaz u daljne natjecanje.   Beograđani su u Belgiji poveli preko Uroševića, a izjednačio je Tarik Tisudali u 80. minuti. U ovoj skupini su Flora Tallinn i Anorthosis Famagusta igrali 1-1, a na ljestvici vodi Gent s 10 bodova, dok Partizan ima 7. 

U skupini A su LASK i Maccabi pobjedama osigurali prve dvije pozicije, a tek će dva kola prije kraja biti jasno tko će izravno dalje, a tko će kao drugoplasirani u baraž. U skupini D AZ Alkmaar je kod kuće slavio protiv Cluja i vodi s 10 bodova, pet više od češkog Jabloneca. 

Basel je odigrao samo 1-1 kod Omonije na Cipru, te zauzima drugo mjesto s dva boda manje od  Karabah Agdama, koji je s 2-1 dobio u gostima Kairat.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije