Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Počinje ludnica, počinje Euroforija! Samo na Germaniji u ponudi je 150.000 eura bonusa i nagrada!

Germania
14.06.2024.
u 07:50

Germania ima sve što ti treba ovog ljeta!

Euro je pred vratima, a Germania je za svoje igrače pripremila ludnicu bonusa i nagrada. Njih čak 150.000!

Da, dobro ste pročitali – 150.000 eura! I Germaniju je zahvatila ludnica oko nadolazećeg Eura, prava Euroforija, a osim naših ratnika u crveno-bijelim oklopima, na dnevnoj bazi imat ćete priliku uživati u brojnim pogodnostima koje ima samo Germania!

Ovog četvrtka, 13. lipnja, potrebno je prijaviti se na Germania korisnički račun i provjeriti bonus iznenađenja, a svi oni koji budu sudjelovali u Germania izazovu imat će priliku pokazati svoje vještine i osvojiti preko 2.000 eura!

Naravno, tu je i dalje popularni i svima omiljeni Cash back 50 posto. Dakle, čak i ako našima ne bude išlo kako svi to priželjkujemo, Germanijine igrače očekuje sjajni Cash back od 20 eura! Naravno, na Germanijaku, ali isto tako i stranici Germanije, moći ćete na dnevnoj bazi pronaći parove s najvećim tečajevima na tržištu. Fokus će primarno biti na EP-u u Njemačkoj, ali to ne znači da će se u potpunosti zanemariti drugi sportovi i druge utakmice.

Kako je Euro ovih dana doručak, ručak i večera svih sportskih entuzijasta, na stranici Germanije u ponudi se nalaze EKSKLUZIVNI Euro specijali. Od najboljih strijelaca, asistenata, igrača… Svega ima u ponudi! Možete već sada prognozirati osvajača Eura, možete tipovati hoće li Hrvatska (i sve druge reprezentacije) proći skupinu ili ju pak možda osvojiti, možete kombinirati pobjednika EP-a i najboljeg strijelca… Ukratko, možete sve! Ponuda je nevjerojatno bogata i nema sumnje da će svako pronaći ponešto zanimljivo za odigrati.

Naravno, Kotač sreće je također sveprisutan, na njemu se može osvojiti do 1000 eura bonusa, a posebno je impresivna nova akcija da svi novoregistrirani igrači od 13. lipnja do 9. srpnja dobivaju dodatni bonus za klađenje - 5 dana po 2 eura! Ne treba zanemariti ni 10 posto bonusa za sve uplate na Germania uplatnom mjestu, dok su svi ljubitelji online casina dobili mogućnost osvajanja 50 besplatnih vrtnji za svaku utakmicu Hrvatske!

No, ni to nije sve!

Germania je pripremila dupli bonus za sve one koji se registriraju i verificiraju četvrtkom za vrijeme trajanja prvenstva, a dobit će 5 dana besplatnog klađenja i 100 besplatnih vrtnji u Germania online casinu. Nadalje, na društvenim mrežama Germania Sport kladionice gotovo svaki dan moći će se sudjelovati u aktivacijama, a potencijalne nagrade poput roštilja, beerponga, pametnog televizora, projektora ili adrenalinske vožnje svima će ovo prvenstvo učiniti još zanimljivije. Ako već niste, jedan 'follow' na Facebooku, Instagramu i TikToku svakako nije na odmet. I na Twitteru, odnosno X-u, naravno!

Za kraj smo pustili dvije sjajne stvari koje za vrijeme trajanja Eura možete pronaći na Germaniji. Tu je Euroslot – Zlatne lopte te ćete svakog dana od 10. do 26. lipnja u Germania online casinu imati priliku priliku otvoriti zlatnu loptu koja krije raznovrsne nagrade kao što su novčane nagrade, free spinovi, free spinovi na uplatu, turniri, padajuće nagrade... Jednom riječju – sjajno!

A da cijeli ovaj Euro ima i određenu humanitarnu notu pobrinuli su se novinari Germanijaka koji će odmjeriti snage s 11 poznatih sportaša u Euro humanitarnim listićima. Kroz ukupno 11 dana, po jedan predstavnik svake momčadi prognozirat će dan ranije ishod sljedeće četiri utakmice Eura, a Germania će donirati 100 eura po listiću. Pritom, veliko srce Germanije osiguralo je da je svaki od 22 humanitarna listića za vrijeme Eura dobitan! Inače, ako vam se svidi listić nekog od naših prognozera, moći ćete ga i vi odigrati OVDJE.

Podsjećamo za kraj sve sportske zaljubljenike da na Germanijaku mogu pronaći sve najnovije vijesti o Euru, a posebice našim reprezentativcima budući da je s njima u Njemačkoj i Germanijakov reporter Alen Lesički. Na Germanijaku ćete moći pronaći izvještaje svih utakmica i pogledati sve golove, a neke utakmice pratit će se u tekstualnim prijenosom uživo.

Euforija je, očito, zahvatila sve, a svim vjernim igračima Germanije nema druge nego pridružiti se Euforiji i biti pobjednik!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije