REMEK DJELO

Pogledajte golčinu i savršenu asistenciju Luke Modrića kojima je srušio Celtu

Soccer 2022: Real Madrid vs Juventus JULY 30
Charles Baus
20.08.2022.
u 23:55

Da Real na predah ode s vodstvom pobrinuo se Luka Modrić koji je fantastičnim udarcem s dvadesetak metara udaljenosti od protivničkog gola desnom nogom udario loptu i poslao ju ravno u rašlje protivničkog gola.

U drugom kolu španjolske nogometne lige Real Madrid je slavio na gostovanju kod Celte 4:1. 

Sjajnu je utakmicu odigrao hrvatski reprezentativac Luka Modrić koji je postigao pogodak i upisao asistenciju tijekom 77 minuta koliko je proveo na travnjaku.

Poveo je kraljevski klub pogotkom Benzeme iz kaznenog udarca u 14. minuti. Celta je uzvratila istom mjerom preko Aspasa devet minuta kasnije.

Da Real na predah ode s vodstvom pobrinuo se Luka Modrić koji je fantastičnim udarcem s dvadesetak metara udaljenosti od protivničkog gola desnom nogom udario loptu i poslao ju ravno u rašlje protivničkog gola. Vratar domaćina Marchesin samo je pogledom ispratio loptu jer ništa drugo nije ni mogao.

Modrićev spektakularan gol pogledajte OVDJE.

U 56. minuti Vinicius je povećao vodstvo Madriđana nakon što je predriblao i vratara Celte i u praznu mrežu zabio pogodak. Ali ponovno je svoju genijalnost pokazao Modrić koji je fantastičnim dugim dodavanjem sa svoje polovice igrališta pronašao Viniciusa i upisao asistenciju.

Asistenciju Modrića za Viniciusa pogledajte OVDJE.

Deset minuta kasnije trenutni rezultat 4:1 postavio je Valverde.

Real je imao priliku povesti i 5:1, ali je vratar Celte obranio kazneni udarac Edenu Hazardu.

U nedjelju se sastaju: Athletic - Valencia, Atletico Madrid - Villarreal i Real Sociedad - Barcelona, dok u ponedjeljak kolo zatvaraju Elche - Almeria i Girona - Getafe.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komentara 1

VK
vječni krojf
09:05 21.08.2022.

Svaka čast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije