Morate vidjeti

Pogledajte jedan od najgore izvedenih penala u povijesti

nogometaš
Foto: Screenshot
02.05.2014.
u 14:53

Nogometaš je namjestio loptu na bijelu točku, pokušao pucati u stilu Panenke, ali je to napravio očajno i lopta je završila pokraj gola

Prije nekoliko dana na društvenim mrežama pojavila se snimka na kojoj je jedan od najgore izvedenih penala u povijesti. Nije poznato o kojem se igraču radi, ali riječ je o niželigaškoj utakmici u BiH.

Nogometaš je namjestio loptu na bijelu točku, pokušao pucati u stilu Panenke, ali je to napravio očajno i lopta je završila pokraj gola.

Nije mu pomogao ni blatnjav teren, ali bez obzira na to udarac je bio katastrofalan. Ipak, za utjehu mu je da je na YouTubeu do trenutka pisanja ovog članka njegov udarac pregledalo više od 200 tisuća ljudi...

>>Parker izveo najgore slobodno bacanje u povijesti NBA-a!

Ključne riječi

Komentara 3

BR
bronsky
17:19 02.05.2014.

Ovo morate vidjeti? ... Pa ja sam za postavljača ovog videa kao nešto nevjerovatno, direktor svemira. Koji penal, 3 trilijuna takvih do sada a ja ću umrijeti ako ne vidim ovaj, samo da ga otvorim, guzice bi dali za klik.

LI
lixeGZ
16:47 02.05.2014.

ovaj igrač bi bil idealan za potrebe braće dalton. kupi jeftino..... a uvjeravam ih da bi ovaj kazneni udarac na bernabeu ili u allianz areni sasvim drugačije i solidnije djeloval ........pa prodaj skupo. i onako sportski uspjeh njima van hrvatske ne igra ulogu. bitna je samo kvalifikacija u izlog, na stadione europe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije