Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostavlja bez daha

Pogledajte nogometni kamp koji će izgraditi Manchester City!

city (1)
Foto: manchester city fc
1/5
15.09.2012.
u 10:50

Novi trening centar prostirat će se na nevjerojatna 32 hektara, imat će 16 terena, akademija će moći primiti 400 polaznika, kamp će mostom biti povezan sa stadionom Etihad...

Manchester City počinje s izgradnjom svog nogometnog kampa, a prve slike kako bi trebao izgledati, ostavljaju bez daha. Novi će nogometni centar Građana biti u neposrednoj blizini stadiona Etihad, a sadržavat će sve ono najmodernije što može ponuditi tehnologija.

Kamp će biti golem, prostirat će se na 32 hektara, a na njemu će biti izgrađeno 16 velikih i jedan mali teren, nova klupska akademija za 400 polaznika sa učionicama koje primaju do 200 učenika, smještaj za mlade igrače, ali i igrače iz prve momčadi, najmodernije svlačionice, teretane, medicinski centar... A vrhunac svega bit će most kojim će kamp biti povezan sa stadionom Etihad.

Plan dovršetka gradnje je početak sezone 2014./15, a iz tog engleskog kluba jedino nisu objavili cijenu čitavoga projekta...

Ključne riječi

Komentara 5

BE
bendzola
11:17 15.09.2012.

cijena sitnica... Isti takav kamp bi sagradio Štimac da je došao na čelo HNS-a...

KA
kajinx
11:47 15.09.2012.

Biti će sigurno jeftiniji nego novi stadion u Maksimiru.

VU
vucko
12:01 15.09.2012.

Sta se cudite ? Negdje se moraju oprati novci !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije