SRDAČAN SUSRET

Pogledajte s kim se Zdravko Mamić fotografirao u Mostaru, mnogi se pitaju je li to poruka

Sarajevo: Zdravko Mamić priča na mobitel dok čeka da njegov brat izađe iz zgrade Suda
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/6
27.04.2022.
u 13:41

"Mijenjaš Petkovića", piše tako jedan pratitelj, dok drugi dodaje: "Sprema se, sprema."

Sjajni napadač Zrinjskog Nemanja Bilbija (31) na Instagramu je objavio fotografiju sa Zdravkom Mamićem koji se od hrvatskog pravosuđa sklonio u susjednu BiH. Njihov susret dogodio se u Mostaru.

A budući da Zdravko Mamić, po svemu sudeći, i dalje vuče konce u Dinamu, navijači su se zapitali "kuha" li se možda transfer.

"Mijenjaš Petkovića", piše tako jedan pratitelj, dok drugi dodaje "sprema se, sprema".

Bilbija igra u životnoj formi, a njegov Zrinjski gazi sve pred sobom u Premierligi. Plemići su već osigurali naslov prvaka, imaju samo jedan poraz i 21 bod više ispred Tuzla Cityja.

A Bilbija trpa kao na tekućoj traci, u 27 kola zabio je 28 golova. Najboljem strijelcu Zrinjskog u povijesti ugovor traje do 2023., a igrač se procjenjuje na 800 tisuća eura. Već je igrao u Hrvatskoj, ranije je nosio dres tadašnjeg prvoligaša RNK Splita.

>> Pogledajte i raspjevanog Zdravka Mamića

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Komentara 17

SP
Spezzi
16:14 27.04.2022.

3.9 milijuna izbornika u RH. 99,9% njih bi radije da ulica upravlja klubom i da klub bude kao npr. Hajduk, malo malo pa 5. na tabeli. Voljeli Maminja ili ne on je dva desetljeća u LP ili EL s Dinamom. Svi klubovi skupa s područja bivše Juge nemaju tak učinak.

Avatar bucika
bucika
17:41 27.04.2022.

Drug Zdravko: Ne moze nam nitko nista...

MI
Mimizo
18:20 27.04.2022.

On barem nije pokrao državu kao političari a bogme nije ni Dinamo tako kažu čelnici kluba svi znaju da je to bio montirani proces

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije