ODLIČNI GUZINA

POGLEDAJTE ŠKARICE Otišao iz Hrvatske u Sloveniju, a sad zabija golčine

Zagreb: GNK Dinamo i NK Istra 1961 susreli se u 11. kolu 1. HNL
Luka Stanzl/PIXSELL
06.11.2021.
u 12:30

Naime, napadač iz BiH je u prvenstvenom dvoboju protiv prvaka Celja je pri rezultatu 0:0 u 20. minuti utakmice zabio nevjerojatan pogodak škaricama s ruba kaznenog prostora. Na kraju je Radomlje slavilo 3:2, a trenutno su pretposljednji deveti na ljestvici sa 16 bodova

Donedavni napadač Istre 1961 Gedeon Guzina (28) je na naslovnicama sportskih portala i tiskovina u Sloveniji zbog fantastičnog poteza u redovima Radomlja u tamošnjoj Prvoj ligi.

Naime, napadač iz BiH je u prvenstvenom dvoboju protiv prvaka Celja je pri rezultatu 0:0 u 20. minuti utakmice zabio nevjerojatan pogodak škaricama s ruba kaznenog prostora. Na kraju je Radomlje slavilo 3:2, a trenutno su pretposljednji deveti na ljestvici sa 16 bodova.

Video briljantnog pogotka Guzine pogledajte OVDJE.

Podsjetimo, nakon svojeg nogometnog puta u Bosni i Hercegovini (Borac, Zvijezda, Mladost, Sarajevo) Guzina je došao u redove Istre 1961 u kojoj je proveo godinu i pol dana (45 nastupa i šest pogodaka) prije nego što je ovog ljeta otišao u slovenskog prvoligaša Radomlje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije