Nemiri na utakmici

Policija ponovno morala reagirati na sjevernoj tribini

Hrvatska Makedonija, navijači (1)
Foto: Marko Prpić/PIxsell
1/4
07.09.2012.
u 22:50

Na sjevernoj tribini maksimirskog stadiona djelatnici policije morali su reagirati i izvesti nekoliko navijača

Ni utakmica hrvatske nogometne reprezentacije nije mogla proći bez intervencije policije. Na sjevernoj tribini maksimirskog stadiona tijekom utakmice Hrvatske i Makedonije djelatnici policije morali su reagirati i izvesti nekoliko navijača sa stadiona.

Razlog takve akcije policije još nije poznat, a naši fotoreporteri zabilježili su policijsku intervenciju.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Piruška
Piruška
22:59 07.09.2012.

Hvala ti Bože na hrvatskoj policiji, oni su mi otvorili oči jer sad je svima valjda jasno da su navijači krivi za ovu sramnu situaciju u HNS-u !

BR
brownie
23:20 07.09.2012.

ma nije bilo ništa,općenito je poznato da je velika većina posjetitelja na sjevernoj tribini,/čast izuzecima /,imala problema u odrastanju,ili ih je mama tukla mokrom čarapom po glavurdi,ili ih je pijani ćaća maltretirao da sa učlane u sdp

OD
otac_domovine
23:44 07.09.2012.

Evo me sa sjevera i moram reći da niti ja niti moj vjenčani kum ni njegov brat ni još 3 prijatelja koja su s nama išla nisu imali problema u odrastanju. Zašto je policija intervenirala na drugoj strani nemam pojma,, ali ako je zbog psovanja Mamića i Štimca onda su mogli komotno i mene uhapsiti. Koliko sam vidio baklje nisu paljene i nikada nije bila komornija atmosfera. Stvarno ne znam što je bilo, ali istina bio sam udaljen jedno 75 metara od događaja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije