MALO SU PRETJERALI

Poljaci bijesni na Livakovića: 'Taj k**vin sin zaslužio je veću kaznu! Nek se dođe ispričati'

POL, UEFA Nations League, Polen vs Kroatien
Foto: EXPA/ Newspix/ Anna Klepaczko
1/4
16.10.2024.
u 08:07

Nazivaju ga razbojnikom i banditom, nariču dulju suspenziju, a ne staju ni nakon toga

Pored šest golova, mase drugih prilika i generalno sjajne utakmice, sve je na utakmici Poljske i Hrvatske u Varšavi ostalo u sjeni crvenog kartona za Dominika Livakovića u 76. minuti. Po sucu utakmice, Španjolcu Hernandezu, bio je to start za crveni karton na Robertu Lewandowskom. Livaković je prvi došao do lopte, izbio je na vrijeme, ali Lewandowski je pao kao pokošen, a sudac odmah izvadio crveni karton, dok se VAR nije uključivao...

Hrvatska je tako zadnjih dvadesetak minuta odigrala s čovjekom manje na terenu. Brojne reakcije iz sudačkog svijeta idu u prilog tome da crvenog kartona nije trebalo biti, ali u Poljskoj se s time ne bi složili. Tamošnje reakcije otkrivaju drugačiju sliku.

Novinar poljskog portala Goal.pl Damian Smyk ovako je vidio tu situaciju:

FOTO: Dominik Livaković ima rastavljene roditelje, djeda neobičnog imena, dvije sestre i brata

POL, UEFA Nations League, Polen vs Kroatien
1/29

"Za ovakve kur**ne sinove treba uvesti veće kazne u Ligi nacija i suspendirati ih na duže vrijeme. Čovječe igraš u zlatnim gaćama i učiniš tako nešto. Marš van".

Slažemo se, poljski kolega malo je pretjerao sa svime time. Gazeta, tamošnji list pak piše: "Razbojnik napao Lewandowskog na terenu, izgledalo je užasno, Lewandowski je jaukao od bolova..."

"Livaković je bandit. Nema opravdanja za ovakav potez, mogao mu je slomiti nogu, crveni karton je 10 tisuća posto zaslužen. Neka pogleda snimku i dođe se ispričati Lewi", objavio je pak Tomasz Hatta, glavni urednik portala iGol.pl.

Komentara 3

Avatar bender
bender
08:40 16.10.2024.

E moji Poljaci tko vas ne poznaje, skupo bi vas platio!

Avatar majkuvam
majkuvam
09:28 16.10.2024.

Neka se Poljaci pogledaju u ogledalo pa će odmah vidjeti tko su k**vini sinovi.

Avatar majkuvam
majkuvam
09:26 16.10.2024.

Lewandowski "jaukao" od bolova,ali čim je bilo sigurno da nema provjeravanja putem VAR-a i da je crveni karton siguran,na brzinu ozdravio kao da ništa nije bilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije