Vesela vlada

Poljski premijer "lud" zbog Eura

'Poland\'s Prime Minister Donald Tusk (C), claps his hands after the election results announcement in Warsaw October 9, 2011. Polish Prime Minister Donald Tusk claimed victory in Sunday\'s election af
'AGENCJA GAZETA'
13.06.2012.
u 10:10

Premijer Donald Tusk jučerašnju je sjednicu vlade završio tako što je svim članovima podijelio šalove poljske reprezentacije, a zatim poveo skandiranje

Nogometna euforija zahvatila je Poljsku! Na dan kada igra njihova reprezentacija, skraćeno rade škole i fakulteti, a i poslodavci radnicima dopuštaju raniji odlazak s posla.

No, nogometno ludilo vlada i na sjednicama poljske vlade.

Premijer Donald Tusk jučerašnju je sjednicu vade završio tako što je svim članovima podijelio šalove poljske reprezentacije, a zatim poveo skandiranje izabranicima Františeka Smude.

Komentara 1

CI
cidea
16:50 13.06.2012.

Pa nije ni čudo što im ludaci i manijaci maltretiraju turiste i navijače kad im je premijer veći ludak od njih !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije