Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROKOCKANA SEZONA

Poljud čeka veliko čišćenje! Ako je Jakobušić čovjek od riječi, Hajduk će trebati novog predsjednika

01.04.2024.
u 20:00

U ovom trenutku čini se da Imoćanina Mislava Karoglana teško može spasiti čak i osvajanje Kupa budući da mu je kao primarni cilj bio postavljen naslov prvaka. A on ga je, po svemu sudeći, prokockao

Komentara 25

MI
mikimouse12
20:20 01.04.2024.

Kak prokockana sezona? Pa pred koji tjedan pisali kak je Hajduk prvak.

Avatar Madafakr
Madafakr
21:19 01.04.2024.

Tu se priča o smjenama, a Hajduk je u takvim dugovima da uopće nije jasno kako će platiti igrače kojima su dužni.

ST
sttipe
21:33 01.04.2024.

Kalinić ju je bacija niz vitar.. Lučić bi se bar bacija pa da i ne stigne obranit.. Ono je previše ličilo na njegova izdanja protiv Gzire, Tobola, i još 100 golova šta je dobija sa 30 metara.. Livaja je trenutno 4., ili 5. igrač Hajduka, a po defanzivnom učinku, 15... Igrači koje je "mr footbal" doveo, su invalidi ili im puno toga fali!!! Na dušu Karoglana, ide ona ofca Diallo, jer nije ima mooda stavit dite, čije greške i očekujemo, i tolerirali bi ih!! Jer dite radi manje grešaka!!! Diallo je Hajduku pre skup!! (I da je mukte). Isto ka Kalinići, oba.. A skoro pa i Livaja.. Jbš iskustvo, ako NE MOGU!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije