ČETIRI ZARAŽENA

Ponovno odgađanje Lokosa zbog korone. Ovog tjedna Hajduk ostaje bez utakmice

21.10.2020.
u 12:32

Ostale utakmice devetog kola igrat će se normalno po rasporedu. Varaždin u petak dočekuje Slaven Belupo, a Istra u subotu Osijek, dok će se u nedjeljnom programu sučeliti Šibenik i Dinamo te Gorica i Rijeka

Utakmica devetog kola Prve HNL između Lokomotive i Hajduka koja se trebala igrati 24. listopada (subota) u 17:05 u Kranjčevićevoj, odgođena je zbog situacije s koronavirusom u Lokomotivi, priopćio je Hrvatski nogometni savez.

Nakon što su propustili utakmicu protiv Osijeka u prošlom kolu, momčad Gorana Tomića propustit će još jedan derbi na zahtjev kluba.

"NK Lokomotiva dostavio je dana 21.10.2020. obavijest da je nakon obavljenog testiranja cijele momčadi utvrđena zaraza koronavirusom kod četiri igrača te još dva imaju epidemiološku mjeru samoizolacije. Zbog toga NK Lokomotiva nije u mogućnosti nastaviti redovito natjecanje i traži odgodu utakmice 9. kola HT Prve lige Lokomotiva-Hajduk.

Sukladno propisima HNS-a i odluci Natjecateljske komisije HNS-a sa sjednice održane 06.08.2020.g. kojom je dano ovlaštenje povjerenicima natjecanja za odgodu pojedine utakmice u slučaju da u samoizolaciji bude 6 ili više igrača istog kluba, na osnovu zahtjeva NK Lokomotiva donijeta je odluka o odgodi utakmice. Prema odredbama Pravilnika o nogometnim natjecanjima i Propozicija natjecanja odgođene utakmice moraju se odigrati u prvom mogućem slobodnom terminu, o čemu će se odluka donijeti naknadno", stoji u priopćenju HNS-a.

Ostale utakmice devetog kola igrat će se normalno po rasporedu. Varaždin u petak dočekuje Slaven Belupo, a Istra u subotu Osijek, dok će se u nedjeljnom programu sučeliti Šibenik i Dinamo te Gorica i Rijeka.

Komentara 2

BL
bluescreen
17:42 21.10.2020.

uf kako to? kako? ukralo? pokralo?

Avatar primorac
primorac
12:53 21.10.2020.

I bolje da ne igraju da odgode poraz!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije