Konkretan pregled budućnosti

Popis budućnosti: Ovo je 30 najboljih mladih igrača Hrvatske na svim pozicijama, dragulji u napadu, tanki s bekovima

28.12.2022.
u 09:46

Trenutačno najbolji hrvatski U-21 vratar je Hajdukov Karlo Sentić koji je ugrabio priliku nakon ozljede Lovre Kalinića te branio znatno bolje nego što je to radio Hajdukov kapetan. Definitivno vrijedi istaknuti i dva vratara iz Dinamove škole, Nikolu Čavlinu (20) koji se polagano u Lokomotivi navikava na prvoligaški nogomet te Renata Josipovića koji je član Širokog Brijega.

Komentara 17

B2
bordon 2
10:36 28.12.2022.

Brozović i Perišić mogu još. Svi govore da je Perišić bio lošiji nego u Rusiji, a nitko da kaže da smo igrali potpuno drugačije u Kataru nego u Rusiji i da je Perišić igrao u obrani savršeno.

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
16:37 28.12.2022.

Gabriel Rukavina

DU
Deleted user
14:15 28.12.2022.

Rakitić je bio prevaga za srebro. Za zlato treba dva Modrića dva Rakitića i jedan mladi Mandžukić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?