IGRAČKI KADAR

Postoji nekoliko razloga zašto Dinamo ne smije pustiti Petkovića. Drmić i Emreli nisu sjeli Bišćanu

Zagreb: Martin Baturina doveo Dinamo u vodstvo
Matija Habljak/PIXSELL
20.07.2023.
u 17:19

Za tri pozicije plavi imaju igrače koji mogu kvalitetno uskočiti, Nevistić umjesto Livakovića, Bernauer i Boško Šutalo umjesto Josipa Šutala, Japanac na Špikićevo mjesto, a Špikić na Ivanušecovo, tu su i Marin i Menalo. No čini se da Bišćan još nije našao pravu zamjenu za Petkovića

Komentara 6

EJ
ejStef
20:42 20.07.2023.

Nikako Špikić ne može biti zamjena Ivanušecu, nije niti sličan tip igrača. Bernauer je zamjena zamjene i može možda igrati u slabijim utakmicama u HNL-u, Marin je pokazao da nije za ozbiljan nogomet, a Menalo je lošiji od Špikića... To je Dinamo koji se ne može boriti za prvo mjesto u HNL-u. Uostalom, vidjelo se to i u prvoj utakmici, kada je Dinamo tako zaigrao bunker... Zamjene za Petkovića nema, ne s ovom politikom novo-stare uprave i Šimića. Sve se više čini da ova ekipa koja je preuzela DInamo jednostavno nije dorasla poslu, nema viziju... Najgore da se treba pričekati bar par mjeseci da vidimo da li su baš totalna katastrofa ili će možda biti nešto od njih, no nakon tih par mjeseci će sve biti gotovo, i prvenstvo i Europa, a jednom kada krene takav pad, nema toga tko to može zaustaviti. Pogledajte Hajduk, puno babica, kilavo dijete, jedini način da osvoji prvenstvo jest da Dinamo podbaci, a čini se da se baš to događa...

BL
blackeder2022
22:34 20.07.2023.

Što su u biti Dinamovi planovi za ovu godinu?Prodati obiteljsko zlato i kupiti nedokazane bronze i graditi momčada za LP za dogodine?Ili se izblamirati u EL?Mislim da će Dinamo bez ovih ipak prosiječnih europskuh igrača ali za hrvatsku ligu vabserijskihih ,ne može polučiti LP i tamo nešto značajno postići.Ako Dinamo pikira na LP potrebna mu je po kvaliteti podijednaka i prva postava i klupa.A to ,Dinamo prodajom ovih igraća,uistinu, ni približno NEMA!

NI
nikola1975
20:34 20.07.2023.

Pa ne traži petko plaću 3 mil eur već oko 1 mil. To Dinamo jednostavno mora platiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije