Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI ZAPLET

Potpuni preokret: Nesretnog grčkog navijača slučajno je ubio huligan AEK-a?

Atena: Na mjestu gdje je ubijen navijač AEK-a građani ostavljaju svijeće i cvijeće
Foto: THANASIS DIMOPOULOS
1/6
13.08.2023.
u 16:40

Poznati pripadnik Bad Blue Boysa, Denis Šeler koji se nalazio i na ukrajinskom frontu, objavio je na svom Facebooku kako je navijač AEK-a nehotice ubio Michalisa prilikom nereda.

Na pomolu je veliki preokret oko istrage tko je usmtio 29-godišnjeg Michalisa Katsourisa, grčki mediji danima su širili lažne vijesti o tome da se ubojica nalazi u redovima Bad Blue Boysa, ali čini se da to nije niti blizu istine. Naime, poznati pripadnik Bad Blue Boysa, Denis Šeler koji se nalazio i na ukrajinskom frontu, objavio je na svom Facebooku kako je navijač AEK-a nehotice ubio Michalisa prilikom nereda. 

- Trojica navijača Panathinaikosa i BBB su nevini,ubojica je navijač AEK- a, zato ranjeni,koji je bio u plavoj majci,nije htio u hitnu. Ekspertiza policije tako kaže,kaže odvjetnik BBB. Info od jednog BBB koji je uspio javiti se roditeljima. U pritvoru se prolomilo glasno i veselo: Dinamo, Dinamo, kaže roditelj.  P.S. javio se i drugi BBB iz pritvora i potvrdio vijesti - objavio je Šeler. 

GALERIJA Posljednji ispraćaj preminulog Michalisa Katsourisa

Atena: Na mjestu gdje je ubijen navijač AEK-a građani ostavljaju svijeće i cvijeće
1/6

Također, jedn od roditelja pritvorenih BBB-a dojavio nam je kako mu se javio sin iz zatvora te izgleda da je Michalisa netko od AEK-ovih huligana zahvatio letvom koja je imala čavle, pa je nesretni mladić iskrvario i podlegao ozljedama. 

VEZANI ČLANCI:

Naravno, treba naglasiti kako su ovo još sve neslužbene informacije....

Komentara 37

DU
Deleted user
16:59 13.08.2023.

Jel možda i ovaj ubojica kao ostali “od prije poznat policiji”?

DZ
Dinamo_Zg
17:29 13.08.2023.

Pa o tome se i pisalo prvi dan kad su AEKovi navijaci stavili onaj story na grckom, sa tim likom koji lezi, gdje pise: Hrvatu, bolje da si ostao doma ili tak nekaj.. Pa su poslije obrisali taj story.

Avatar Idler
Idler
17:42 13.08.2023.

Nit jenog trena to ni bilo sporno, sam je trebalo svjedoka, fakata....al me zanima jel bude još koji "simpatizer" AEK-a iza gitrih jer ih je još spikanih....med Boysima !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije