NE IDE MU

Potres u Dinamu: Nikoli Jurčeviću se sprema otkaz?!

Nikola Jurčević
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/4
14.05.2018.
u 23:56

Kao mogući novi trener već se spominje Nenad Bjelica koji je nedavno dobio otkaz u Lechu.

Rudeš je danas svladao Dinamo (1:0) što je još jedan neuspjeh modrog trener Nikole Jurčevića. On je Dinamo u HNL-u vodio u deset utakmica i osvojio samo 14 od mogućih 30 bodova.

Debitirao je protiv Rudeša, a moguće da se protiv iste momčadi oprostio od klupe Dinama. 24sata doznaju da čelnici novog prvaka smatraju da je upitno može li Jurčević u ovakvom stanju svladati Hajduk u finalu Kupa.

Možda Jurčević preživi do finala Kupa, ali bez obzira na ishod teško će dobiti povjerenje u idućoj sezoni. Kao mogući novi trener već se spominje Nenad Bjelica koji je nedavno dobio otkaz u Lechu.

Ključne riječi

Komentara 7

ST
stefj
06:12 15.05.2018.

Loš trener koji je došao u lošem trenutku. Možda je čovjek dobar pomoćnik, ali kao netko tko treba donositi odluke i voditi ekipu, očito mu ne ide... Pitanje da li će ga pustiti da izgubi kup ili će ga zamijeniti prije. Mada, niti Bjelica nije neki kapacitet, no teško može biti lošiji od ovoga. Ako već žele novog trenera, bolje da to naprave odmah nego početkom slijedeće sezone.

PR
prajdali100
06:46 15.05.2018.

Najblaže rečeno, čovjek se nije snašao.Dinamo igra jadan nogomet.

Avatar toxic alien
toxic alien
00:28 15.05.2018.

Ovog Jurcevica sam vec komentirao ovdje: https://www.vecernji.hr/forum/poruka/9584587. Nemam sto dodati izuzev da mi taj tip izgleda kao izgubljen na klupi. Ne samo u Dinamu nego i dok je bio pomocnik Bilicu u West Hamu. Ne mogu shvatiti da je netko toliko "pametan" za opet dovesti trenera s kojim je Dinamo zavrsio u "ligi za bedake"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije