Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDNJI KRIŽNI LIGAMENT

Potvrđene crne prognoze: Dinamo bez Taravela šest mjeseci!

Taravel
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
21.02.2014.
u 12:47

- Napravili smo sve pretrage i rezultati su, nažalost, pokazali da je Jeremyju puknuo prednji križni ligament lijevog koljena – rekao je klupski liječnik Ivica Smodek.

Crne prognoze su se obistinile. Branič Dinama Jeremy Taravel teže je ozlijeđen i s terena će izbivati oko šest mjeseci!

- Napravili smo sve pretrage i rezultati su, nažalost, pokazali da je Jeremyju puknuo prednji križni ligament lijevog koljena – rekao je klupski liječnik Ivica Smodek za službenu stranicu Dinama.

Taravel će operaciju obaviti za nekoliko dana kada oteklina potpuno splasne. Francuski branič ozlijedio se na treningu nakon što mu je Jerko Leko svom težinom pao na koljeno.

>> Taravel se ozlijedio na treningu: Čeka ga duža pauza?

>> Plavi bez Taravela šest mjeseci?! 'To je velik udarac; igrački, ljudski, financijski'

Komentara 2

Avatar mohito
mohito
13:57 21.02.2014.

leko je zbog nedostka protivnickih igraca (jer ne igra) pocel ozljedjivat vlastite…taj covjek nije sretan ak nekog tjedno ne potrga...

DA
davos24
16:28 21.02.2014.

Dokad će Dinamu i sličnim klubovima biti temelji za Ligu prvaka kupovine a ne pritisak na UEFU? Liga prvaka se mora proširiti makar na 48 klubova, 64 bi bilo taman. Nema tih igrača a Dinamo ih je fala Bogu proizveo da složi čudo, koji će osigurati ligu prvaka, ligu prvaka treba osigurati po hodnicima i kabinetima a igrači će biti i ostati izlog kluba. Modrić, Ćorluka, Mandžukić, Eduardo, Schifo, Šimunić, Halilović, Kovač, Sammir pa evo nek im se doda još i Ibrahimović i Ribery, VI mislite da bi ti igrači s Dinamom osigurali ligu prvaka? Nema šanse, imali bi 2 od 4 možda prosjek. Dakle bojkot Lige prvaka do proširenja jer sve ostalo je sramoćenje nogometa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije