Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR
Povratak na članak

Pozadina ružnog incidenta: Zašto je Marko Šapit napadnut zbog Hajduka? Ova priča je kompleksna

Marko Šapit sjajno je odradio utakmicu na HRT-u. Zašto se onda dogodio problem? I ne samo da se problem dogodio već je razotkrio novu manjkavost HNL-a.

Komentari 46

KJ
kjlćllk
09:31 27.08.2022.

Dosta širenja te mržnje između sjevera i juga. To je ono što i zazivaju istočnjaci i „historičari“, žele zavaditi i vladati, tome treba stati na kraj. Koji je bolji klub to se jasno može uvijek vidjeti na terenu, onaj koji zabije već broj golova. Pričati da Dinamo nije velik klub je prazna priča iz SFRJ. A prijenos sam slušao, riječ je o klasičnom Stockholmskom sindromu, moram baciti oko na TV, vjerujem da prijenos još uvijek ide na TV-u i da još uvijek negdje ushićeno urliče.

VL
DU
Deleted user
09:28 27.08.2022.

Pratim spomenutu Fejs stranicu. To da naginju jednom klubu nije istina. Problem je iskompleksiranosti navijača Hajduka koji u svakoj objavi koja ne glorificira Hajduk je napad na njih. I nije tako samo na toj stranici, nego svugdje. Čak i ako netko samo napiše 'Hajduk 0:2 Villarreal' oni to smatraju napadom na sebe, jer eto, valjda Hajduk u njihovim glavama ne može ni izgubit.

VL
VK
vječni krojf
09:15 27.08.2022.

Žalosno je da su uvijek nemiri kada Hajduk izgubi.Hajduk i Dinamo jesu veliki klubovi,Dinamo to pokazuje rezultatima,a Hajduk ima iza sebe Torcidu,odličnu atmosferu(samo fale rezultati)i upravu koja uvijek za neuspjehe krivi sve oko sebe,ali samog sebe nikada.

VL
Avatar horuk
horuk
09:34 27.08.2022.

Naravno da su i Hajduk i Dinamo naši najveći klubovi. Svaki na svoj način. Ipak ovaj novinar, kada se malo bolje pogleda uzvraća poziv na linč. Proziva službenike HNL kao pristrane, nesposobne foteljaše koji su tu zbog političkih veza. Znači sada možemo očekivati prijetnje smrću HNL službenicima. Ovakav članak se slobodno može vidjeti kao nadolivanje ulja na vatru i širenja regionalnog razdora. Na kraju, mržnja među nama Hrvatima koja nema smisla je baš ovako i širena i propagirana. Ono nevino, samo tražeći "stvarne krivce" i podmetajuči odabranima koji su dobrodošlo napravili neku grešku. U ovome slučaju HNL suradnici.

VL
DU
Deleted user
09:13 27.08.2022.

Ništa nije kompleksno, vrlo je jednostavno. Komentator mora birati riječi u utakmici gdje su umiješani i torcidin inavijačii. Zbog emocija koje izazove svaka za njih pogrešna riječ, nastanu besmislene rasprave i mlaćenje prazne slame s analizom rečenog i reakcije navijača. Mi smo čak i od ovakve benigne stvari skloni stvoriti slučaj o kome se danima onda raspravlja.

VL
BU
bum5bar
09:32 27.08.2022.

Tip je loš komentator ne komentira utakmicu samo davi sa nekakvim suhoparnim i nebitnim podacima

VL
MA
marmelada
10:17 27.08.2022.

Čovjek nije od zanata , umara svojim komentarima, možda bi trebao komentirati dokumentarce o divljim životinjama.Inače je jako dobro pljuckao po Modriću i ostalim dečkima iz reprezentacije za vrijeme radnog vremena na državnoj televiziji. Hajduk kao i Dinamo su velikii hrvatski klubovi al za svakog navijača je njegov klub najveći tako da nema potrebe raspravljati.

VL
KL
Klavocin
10:37 27.08.2022.

Ova priča uopće nije kompleksna. Već je svima ne samo navijačima dinama nego o os i ri i ostalih favoriziranje, hajduka, medijski i ostalo. Hajduk sr prenosi na htv, a dinamo, os,, ri ne. Kažu htv skupio novac za ptijenos hajduka. Dobro ali šapit kao navijač hajduka prvo je zaposlenik javne tv, koju svi moramo plaćati, morao bi znat da ne smije biti glasnogovornik hajduka, nego objektivni novinar. 90 min baljezganja o torcidi i atmosferi, ništa o lošem nogometu. Ali na kraju same emisije on kaže hajduk je ove godine napravio iskorak u Europi, a od 4 utakmice izgubio je 3,a dinamo je u lg jer se to podrazumijeva jer je igrao protiv norvežani. Pametnom dosta o profesionalcu,. Ali profesionalizam javne tv potpuno pada u vodu sa mirtom šurjak njezinim pitanjima i dekolteom. Ko to drži na javnoj tv

VL
Avatar doog_kool
doog_kool
10:18 27.08.2022.

Dinamo je objektivno najveći hrvatski klub,kome to nije jasno neka pogleda uefin koeficijent,rezultate,izlazne transfere,plaće djelatnika kluba i ostalo. Po nekima ispada da su Cibona i Split najveći košarkaški klubovi u Europi zbog kako kaže autor članka "istorije"

VL
NO
Noštromo
16:25 27.08.2022.

Trenutno članova Hajduka 85.669

VL
ZA
zagi101
14:14 27.08.2022.

nema tu mržnje među Hrvatima nego samo antagonizam između Dinama i Hajduka, a u jednom i drugom klubu igraju i Dalmatinci i Zagrepčani , tak je i s navijačima, nije cijela Dalmacija za Hajduk kao niti sjever Hrvatske za Dinamo

VL
Avatar comparator
comparator
23:44 27.08.2022.

HNS ima svoje stranice i stoga ova halabuka zapravo pogoduje žutoj štampi za podizanje tenzija .

VL
PE
peca1947
08:41 29.08.2022.

"Stoga nitko neće pogriješiti ako Hajduk nazove najvećim hrvatskim klubom. Kao što neće pogriješiti ako Dinamo nazove najboljim hrvatskim klubom." I što tu nije jasno i u čemu je autor pogriješio?

VL
DU
Deleted user
11:36 27.08.2022.

Zakaj su svi sportski komentatori debeli?

VL
NO
Noštromo
14:14 27.08.2022.

Hajdukovi navijači imaju navijačkih pjesama o Hajduku da toliko nemaju svi klubovi što se natječu u Hnl. Ako ništa drugo Hajduk je igrao 1995. ČETVRTFINALE Champions League !

VL
PE
peronja
10:22 30.08.2022.

velika večina novinara, a naročito urednika, su hajdučki orjentirani. U večernjaku je to najviše izraženo, nažalost i u sportskim novostima i JL isto. Nekad je urednik SN bio Zvone Mornar veliki novinar, hajdukovac i objektivan. A danas Robert Šola je urednik SN i teški, neobjektivni novinar koji tako navijački piše hvalospjeve o hajduku da to graniči s bolesti.

VL
Avatar GeorgeClooneydrugi
GeorgeClooneydrugi
09:56 27.08.2022.

Za komentatora je najbolje da prijeđe na N1,pa lagano ko Vela

VL
LE
Levanto
11:37 27.08.2022.

Nikomu ne smi biti krivo kad se reče da je Hajduk najveći. Bija je, jest i biće. Navijača bat tri pita vise od ijednog kluba.

VL
VO
Votum
09:48 27.08.2022.

Ljubomora vs. Dišpet. Mene nije briga, ali alienizirate ogroman broj mladih ljudi koji navijaju za naš najveći klub, Hajduk. I onda se čudite reakcijama na reprezentaciju. Sjeme zla koje su Mamići posijali, još će dugo davati plodove.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.