TRAGEDIJA

Poznati hrvatski MMA borac preminuo u 40. godini

Zagreb: Final Fight Championship, MMA borba, Jeremy Kimball -  Maro Perak
Igor Kralj/PIXSELL
27.07.2022.
u 16:10

Još nisu potpuno razjašnjene okolnosti tragične smrti našeg borca...

Hrvatski borac Maro Perak preminuo je u 40. godini. Perak je osnivač i voditelj Gladiator Croatia kluba. Bio je svjetski teškaški i poluteškaški prvak.

Prema neslužbenim informacijama, Peraku je naglo pozlilo, te je nakon toga preminuo, javlja portal Cro ring

Maro je rođen u Dubrovniku, 23. rujna 1982. godine, a bio je dugogodišnji član Ultimate fight kluba Gladiator.

Ostvario je zavidnu sportsku karijeru, bio je svjetski teškaški i poluteškaški prvak. Istaknuo se i kao organizator humanitarnih akcija tijekom kojih se prikupljala pomoć za Dubrovčane u potrebi.

Na početku profesionalne MMA karijere imao je deset pobjeda u nizu, a prvi poraz nanio mu je danas poznati UFC-ov borac i bivši prvak Jan Blachowicz na KSW 10 priredbi 2008. godine. Perak je u svojoj bogatoj karijeri bio prvak u teškoj i poluteškoj kategoriji – u MMA karijeri imao je 26 pobjeda, osam poraza i jedan neriješen ishod. Tijekom karijere je pobijedio i Boba Sappa.

Posljednju borbu odradio je 2017. godine protiv Nikite Krilova.

>> Pogledajte Mike Tyson šokirao: Uskoro ću umrijeti, blizu sam kraja...

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Payback
Payback
18:50 27.07.2022.

Covid cijepivo?

PA
Pahor
16:58 27.07.2022.

Sjecam se Mare dok je jos bio klinac u usponu. Odusevljavao me. Rekao sam mu da ce bas on nasljediti Mirka Filipovica u japanskom Prideu. Bio je veliki talenat, izvanredan. Karijera mu ipak nije bila tako sjajna kao sto sam predviđao, iako je za nase prilike bila solidna. Steta za njega, mogao je biti na vrhu svijeta po talentu i predispozicijama koje je imao. Negdje je na zalost, pogresno skrenuo ali bio je sjajan decko. Pokoj mu dusi, pocivao u miru.

IP
info_punkt
19:19 27.07.2022.

Pfeizeritis

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije