AKVIZICIJE

PPD Zagreb dogovorio nova pojačanja: Dolaze slovenski div i prvi vratar španjolske lige

storyeditor/2023-03-01/suholeznik_celje.jpeg
Privatna arhiva
02.03.2023.
u 10:54

Hrvatski rukometni prvak obznanio je kako će od iduće sezone potpisati dva igrača koja će unaprijediti kvalitetu momčadi

Nakon brojnih najavljenih odlazaka (Slavić, Grahovac, Musa, Leimeter), rukometaši PPD Zagreba objavili su i prve dolaske za sljedeću sezonu. Redove "Lavova" od iduće sezone pojačat će slovenski reprezentativni pivot Matic Suholežnik i trenutačno najbolji vratar španjolske lige Ante Grbavac. Suholežnik i Grbavac potpisali su dvogodišnje ugovore, a ugovor je na još jednu sezonu produljio Aleks Kavčič. Osim toga, na posudbu do kraja sezone u PPD Zagreb stiže i desno krilo Gorice – Hrvoje Ceković.

– Moram reći da sam jako zadovoljan i sretan što ću postati dio kluba kao što je PPD Zagreb. Kada je došla ponuda, nisam dvojio jer smatram da je to novi, dodatan iskorak u mojoj karijeri. Svake godine postavljaju se najviši ciljevi, momčad je puna kako iskusnih starijih igrača tako i onih mlađih, koji dosta pokazuju, i moram reći da se sve to nekako poklapa s mojom rukometnom idejom i filozofijom – rekao je Matic Suholežnik, 2,02 metra visok igrač slovenskog Celja PL, i to jedan od ponajboljih.

Ante Grbavac, 24-godišnji Ljubušak, u redove Zagrebaša stiže iz trenutačno trećeplasirane momčadi ASOBAL lige – Cuence. Zanimljivo je da je Grbavac u Španjolsku stigao iz Izviđača, u kojem je minutažu dijelio s Matejem Mandićem, kojeg je put već ranije doveo u glavni grad Hrvatske.

– Suvišno je bilo što govoriti o Zagrebu, svi znamo koliko je tu sjajnih igrača prošlo koji su ostavili golem trag u hrvatskom i svjetskom rukometu i velika je čast postati dijelom kluba. Uzbuđen sam i sretan zbog transfera i želim davati sve od sebe da vratimo Zagreb tamo gdje je bio prije – dodao je Grbavac. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije