Napokon objavljen

Prandelli objavio popis: Balotelli predvodi napad Italije

Cesare Prandelli
Reuters
14.05.2012.
u 08:47

Prandelli je čekao kraj talijanskog prvenstva i tek onda objavio popis, na kojem su zasad 32 igrača

Talijanski izbornik Cesare Prandelli objavio je popis igrača koji će kandidirati za nastup na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini. Kao što je i najavio, Prandelli je čekao kraj talijanskog prvenstva i tek onda objavio popis, na kojem su zasad 32 igrača, a do konačnog popisa koji se objavljuje 29. svibnja otpast će devetorica nogometaša.

Na okupljanje je Prandelli pozvao i nekoliko debitanata, a prvi put otkako je izbornik pozvao je i Antonija di Natalea, strijelca 23 pogotka u talijanskom prvenstvu ove sezone.

Pogledajte tko će sve prijetiti Hrvatskoj na predstojećem Euru:

Širi popis talijanskih reprezentativaca za Euro u Poljskoj i Ukrajini:

Vratari: Buffon (Juventus), De Sanctis (Napoli), Sirigu (PSG), Viviano (Palermo),

Braniči: Abate (Milan), Astori (Cagliari), Balzaretti (Palermo), Barzagli (Juventus), Bocchetti (Rubin Kazan), Bonucci (Juventus), Chiellini (Juventus), Criscito (Zenit), Maggio (Napoli), Ogbonna (Torino), Ranocchia (Inter),

Veznjaci: Cigarini (Atalanta), De Rossi (Roma), Diamanti (Bologna), Giaccherini (Juventus), Marchisio (Juventus), Montolivo (Fiorentina), Thiago Motta (PSG), Nocerino (Milan), Pirlo (Juventus), Schelotto (Atalanta), Verratti (Pescara),

Napadači: Balotelli (Manchester City), Borini (Roma), Cassano (Milan), Destro (Siena), Di Natale (Udinese), Giovinco (Parma).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije