Finale Eura 2012.

Prandelli: Uoči finala igračima ću pročitati pismo predsjednika Italije

Cesare Prandelli (1)
AFP
01.07.2012.
u 12:24

- Španjolci su dosadni? To nije točno. Zapravo se se njihovi protivnici uplašili njih pa su igrali vrlo defenzivno

Talijanski izbornik Cesare Prandelli uvjeren je da njegova momčad može prekinuti dominaciju Španjolske i osvojiti naslov.

- Pokušat će nas ugušiti, ali mi im nećemo to dopustiti. Pokušat ćemo im što prije oduzeti loptu i kontrolirati sredinu terenu jer tu su oni najopasniji, otuda polaze sve opasnosti. Španjolci rijetko primaju golove, napadaju sa svih strana, bez obzira igrali s napadačem ili ne, i moramo biti jako oprezni.

Iako neki pričaju da je nogomet furije postao dosadan, Prandelli se ne slaže s tim.

- Španjolci su dosadni? To nije točno. Zapravo se se njihovi protivnici uplašili njih pa su igrali vrlo defenzivno. Nije im pomagalo, jer je Španjolska na kraju uvijek izlazila kao pobjednik. Ne, Španjolci uopće nisu dosadni.

Uoči finalne utakmice, talijanski predsjednik Giorgio Napolitano poslao je pismo izborniku Prandelliju i igračima u kojem je pohvalio njihovu prezentaciju na Euru i izrazio svoj ponos na njih.

- Uistinu me \"dirnulo\" predsjednikovo pismo, odabrao je fantastične riječi i jedva čekam da ga pročitam igračima uoči finala. Nadam se da ćemo ispuniti njegova očekivanja - zaključio je Prandelli.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije