S ASOCIJACIJOM IGRAČA

Predsjednik ATP-a pružio ruku pomirenja Novaku: Trebamo se ujediniti

Novak Đoković
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
06.11.2020.
u 19:47

"Očigledno je da se nalazimo u teškom i kompliciranom periodu za sve igrače. Bili smo u mraku od početka ljeta i nismo znali hoće li se tenis uopće igrati" rekao je predsjednik ATP-a

Predsjednik ATP-a, Andrea Gaudenzi najavio je preokret u odnosima sa srpskim tenisačem Novakom Đokovićem

Naime, kao što je poznato, Novak Đoković je s Vasekom Pospišilom pokrenuo asocijaciju u kojoj su samo igrači, točnije Vijeće igrača. To je prva takva organizacija još od 1972. godine, a neki su igrači prihvatili Novakovu ideju, neki nisu. 

Tu je naravno došlo do jasne podjele među tenisačima, no čini se da je neće još dugo biti.

- Očigledno je da se nalazimo u teškom i kompliciranom periodu za sve igrače. Bili smo u mraku od početka ljeta i nismo znali hoće li se tenis uopće igrati - rekao je predsjednik ATP-a pa dodao:

- To je bilo frustrirajuće za mnoge. I sam sam bio tenisač i znam kako se igrači osjećaju i kako razmišljaju. Saslušali smo sve njihove primjedbe - prenosi Tennishead.

Potom je pružio 'ruku pomirenja' Đokoviću i njegovoj asocijaciji igrača.

- Otvoreni smo za diskusiju sa Đokovićem i njegovom asocijacijom. Vrijeme je za jedinstvo, a ne za konflikte. Svađe i konflikti nam ništa neće donijeti i ništa neće funkiconirati kako treba i svi će biti poraženi -  smatra on.

- Turnirima su potrebni tenisači,a  tenisačima su potrebni turniri. Moramo se boriti zajedničkim snagama i napraviti ono što je najbolje za tenis! Uz podjele nećemo ništa postići - zaključio je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije