Lukša Jakobušić

Predsjednik Hajduka posjetio Romu i družio se s Joseom Mourinhom

Lukša Jakobušić
hajduk.hr
22.03.2022.
u 20:01

Susreo se uoči početka treninga predsjednik Uprave i s trenerom Rome, Joseom Mourinhom koji mu je zaželio svu sreću u nastavku sezone.

Predsjednik Uprave HNK Hajduk Lukša Jakobušić boravio je u Rimu kao gost Tiaga Pinta, sportskog direktora talijanskog velikana AS Rome. Poznanstvo Hajdukovog predsjednika i portugalskog stručnjaka datira još iz vremena kada je Pinto obnašao dužnost direktora nogometa u najtrofejnijem portugalskom klubu, SL Benfici.

Razgovaralo se i ovaj put o brojnim temama, a Pinto je prezentirao Hajdukovom predsjedniku brojne investicije i projekte koji su realizirani u proteklom razdoblju od njegovog dolaska na mjesto čelnog čovjeka struke Rome (početak 2021. godine). 

Potencirano je, među ostalim, i produbljenje suradnje na različitim poljima sportskih segmenta dvaju klubova. Kao što je poznato, Roma je u još prošlom prijelaznom roku realizirala transfer mladog hajdukovca Mate Ivkovića

Sportski direktor Rome darivao je čelnog čovjeka Bijelih prigodnim dresom uz obećanje dolaska na uzvratni posjet i to na najveći derbi hrvatskog nogometa u kojem Hajduk u srijedu 20. travnja dočekuje Dinama na poljudskom stadionu. Susreo se uoči početka treninga predsjednik Uprave i s trenerom Rome, Joseom Mourinhom koji mu je zaželio svu sreću u nastavku sezone. 

Ključne riječi

Komentara 2

ZA
Zam925
20:41 22.03.2022.

Jose, vrime je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije