SERIE A

Pregršt golova u talijanskom dvoboju Brekala i Pašalića, Fiorentina bolja od Atalante

Italian soccer Serie A match - Genoa CFC vs ACF Fiorentina
Danilo Vigo/IPA Sport / ipa-agency.net
17.09.2023.
u 20:36

Hrvatski nogometaš Josip Brekalo odigrao je cijelu utakmicu za Fiorentinu, dok je za goste iz Bergama reprezentativac Mario Pašalić zaigrao od 59. minute

Nogometaši Fiorentine odradili su uspješan domaći posao u dvoboju četvrtog kola talijanske Serie A, u utakmici s pet golova pobijedili su Atalantu 3-2.

Fiorentina je time upisala drugu ligašku pobjedu u sezoni, a Atalanta drugi poraz.

Gosti su poveli u 20. minuti golom Nizozemca Koopmeinersa. No, reakcija domaćina je bila pozitivna i do kraja poluvremena Fiorentina je povela 2-1. Strijelci su bili Bonaventura u 35. te Martinez u 45. minuti.

U drugom dijelu se nastavila otvorena utakmica s obje strane, a na 2-2 je izjednačio Nigerijac Lookman u 53. minuti. Odluka o pobjedniku pala je u 76. minuti, a toskanski junak bio je strijelac Kouame.

Hrvatski nogometaš Josip Brekalo odigrao je cijelu utakmicu za Fiorentinu, dok je za goste iz Bergama reprezentativac Mario Pašalić zaigrao od 59. minute.

U ponedjeljak se igraju posljednje dvije utakmice ovog kola, a sastaju se Salernitana - Torino i Verona - Bologna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije