"PRVO SKOČI..."

Preračunali se: Real pripremio slavljenički bus za osvajanje Kupa

Autobus Real Madrid
Mundo Deportivo
19.05.2013.
u 10:39

Realovci nisu računali da je kucnuo čas da ih gradski rival pobjedi prvi put nakon 14 godina, slavljenički bus ostao je u garaži...

Prvo skoči, a onda reci hop. Vodit će se ekipa iz Real Madrida ovom krilaticom sljedeći put kad krenu pripremati slavlje prije nego li su osvojili trofej. Realovci su priredili sve za proslavu osvajanja 19. Kupa kralja u klupskoj povijesti, među ostalim i autobus koji ih je trebao provesti gradom, oblijepljen slavljeničkim natpisima i zahvalama navijačima: \"Hvala, Madridistas!\".

No, na kraju je trofej otišao u ruke gradskog rivala Atletica, koji ih nije pobijedio 14 godina i s tim su računali. I preračunali se. Autobus je ostao u garaži...

>> Atletico šokirao Real na Bernabeuu i osvojio Kup kralja!

>> Modrić među najbolje ocijenjenim igračima Reala

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije