Podrška Michaelu

Pročitajte dirljivu poruku Schumacherova najvećeg rivala Damona Hilla

Felipe Massa, Michael Schumacher
nph/NordPhoto/PIXSELL
23.03.2014.
u 14:40

Schumacher je krajem prosinca doživio tešku nesreću na skijanju i otada se nalazi u komi. Liječnici i članovi obitelji i dalje se nadaju kako će se njemački sportaš oporaviti

Damona Hilla i Michaela Schumachera nekoć je vezalo veliko rivalstvo na stazi, bilo je tu svađa, međusobnih sudara i teških riječi. Njihov odnos bio je buran, ali sada kad se Schumi bori za život, sve je to zaboravljeno. Hill je tako na službenoj stranici Ferrarija ostavio poruku svom nekadašnjem suparniku.

- Moje iskustvo s Michaelom se uglavnom svodilo na rivalstvo, ali kakvo rivalstvo. Svaki sportaš želi znati koliko je dobar u odnosu na druge. Michael je osvojio najviše naslova u povijesti F1. Biti s njim u utrci za naslov prvaka svijeta bila je prilika da saznam koliko sam dobar vozač. Sretan sam što sam dobio priliku da doživim epske dvoboje s njim, dao mi je tu priliku, napisao je Hill pa dodao:

- Nekada si me doista znao naljutiti, ali vjerojatno sam i ja tebe. To je sada nevažno. Najbitnije je da se oporaviš i vratiš svojoj obitelji. Želim ti sve najbolje i nadam se da ćemo uskoro moći razgovarati o starim vremenima.

Podsjetimo, Schumacher je krajem prosinca doživio tešku nesreću na skijanju i otada se nalazi u komi. Liječnici i članovi obitelji i dalje se nadaju kako će se njemački sportaš oporaviti.

>>Schumacheru atrofirali mišići, izgubio 20 kilograma

Komentara 3

Avatar commentator
commentator
15:00 23.03.2014.

Želim Šumaheru da jednog dana, dao Bog što prije, bude u mogućnosti pročitati ovu oruku koju mu je napis'o Hill.

SM
smithjohn
21:51 23.03.2014.

Schumi legendo svi čekamo da se probudiš i budeš šef formule 1, nitko to drugi nije zaslužio ko ti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije