PREDSJEDNIK CEREZO:

Prodaja Mandžukića ne dolazi u obzir, on čini Atletico većim i boljim!

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
29.12.2014.
u 21:29

– Mandžukić je odličan igrač i previše nam je važan za ono što želimo ostvariti – rekao je predsjednik Atletica

Atleticov predsjednik Enrique Cerezo oduševljen je dovođenjem Fernanda Torresa, ali u obraćanju javnosti nije propustio osvrnuti se na glasine o prodaji Marija Mandžukića.

– Mandžukić je odličan igrač i previše nam je važan za ono što želimo ostvariti. On neće otići, a dolaskom takvih igrača kao što su Torres i on Atletico je samo još veći i bolji klub – rekao je Cerezo i potom spomenuo kad će Torres biti predstavljen:

– Predstavit ćemo ga 4. siječnja, a stadion će biti ispunjen Atleticovom djecom. To je radostan trenutak za Atletico, ali i nogomet u svijetu. Htjeli smo ga i mi, i navijači, a i on je želio doći. Na zalasku je? Možda ja sa 66 godina jesam, ali on s 30 nije!

>> Simeone jako hvali Marija, a onda ipak kupuje Torresa!?

Komentara 1

MA
MagnusJohnson
22:46 29.12.2014.

Molim lijepo, ove riječi gospodina Cereza treba uzeti s dozom skepse, ipak je novinar Hrvoje Delač nedavno proklamirao "bombu iz Španjolske" i prodaju Mandžukića u Manchester City. Stoga, nemojmo vjerovati tamo jednom predsjedniku Atletico Madrida, nego našem novinaru. Hvala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije