VELIKO PITANJE

Propada veliki posao na Maksimiru? Jakirović bi mogao ostati bez igrača kojeg silno želi

Rijeka i Dinamo sastali se u 33. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
25.07.2024.
u 11:25

Već su najavili s maksimirskog vrha, za sve odštetne zahtjeve takvog ranga u startu vrijedi defenzivan pristup. Od rasipanja milijunima odustalo se, čak i kad je riječ o Pašaliću, igraču već dokazanog kalibra, neće biti pomaka

Zaludio je sve u Hrvatskoj svojim prošlosezonskim nastupima Rijekin desnokrilni napadač Marco Pašalić. Došao je i do reprezentacije, već i zabio za vatrene pa onda otišao na Europsko prvenstvo u Njemačku. Strelovit, meteorski uspon doživio je taj mladić koji je još nedavno igrao u njemačkoj trećoj ligi. Pašalić je prošlog ljeta u Rijeku stigao na veliko inzistiranje tadašnjeg šefa struke na Rujevici, Sergeja Jakirovića.

Jakirović ga i danas želi u Dinamu, ali pet milijuna eura, koliko za njega traži Rijekin gazda Damir Mišković, malo je previše za plave. Već su najavili s maksimirskog vrha, za sve odštetne zahtjeve takvog ranga u startu vrijedi defenzivan pristup. Od rasipanja milijunima odustalo se, čak i kad je riječ o Pašaliću, igraču već dokazanog kalibra, neće biti pomaka. 

FOTO: Dinamo uoči sezone izgleda moćno i razigrano. Pjaca je onaj pravi, neustrašivi majstor

Rijeka i Dinamo sastali se u 33. kolu SuperSport HNL-a
1/4

Pašalić je ovoga časa s Rijekom u Rumunjskoj na europskoj utakmici bijelih. Neki tvrde da bi odgovor na pitanje ide li Pašalić u Dinamo ili ne mogao biti otkriven već večeras. Naime, ako Pašalić zaigra za Rijeku protiv Corvinula, ne bi mogao igrati u play-off rundi Lige prvaka za Dinamo, s obzirom na to da europske kvalifikacije može igrati samo za jedan klub.

Sigurno je da ga u Dinamu žele prije odsudnih utakmica za plasman u Ligu prvaka. Pašalić bi, dođe li u Dinamo nakon jednog europskog nastupa za Rijeku mogao igrati u HNL-u, ali bi Europu u plavom dresu zaigrao tek u skupinama Lige prvaka ili Europske lige, ovisno jasno o ishodu utakmica kvalifikacija za LP.

Ne manje važno, može se doznati i to da je Mišković u međuvremenu ipak malo spustio cijenu s prvotno postavljenih pet milijuna eura, ali i dalje je za Dinamove ukuse to previše. Paralelno se s Kolumbijcima radi i na poslu oko dovođenja Juana Cordobe, također desnog krila.

Ključne riječi

Komentara 7

EJ
ejStef
22:53 26.07.2024.

Ma baš će dovesti Pašalića, za ovu ekipu to je SF. Potjerali su Šotičeka, valjda su računali na nekog drugog na toj strani. Možda onog Kolumbijca, baš me zanima koliku su plaću njemu ponudili... Premalo je ovo što su skupili za Europu, bilo za LP ili EL, ako odu Petković i Baturina, premalo i za HNL...

Avatar 2u8
2u8
20:26 25.07.2024.

Najbolje bi bilo da ostane u Rijeki jo sezonu skupi iskustva i onda ode van. Dinamo je otskočna daska,ali za neke igrače grob. Bilo bi šteta za ovog momka.

PA
pajokola1
14:07 25.07.2024.

Mierz i Pašalić, e to bi onda bio atomski Dinamo, uz Petka, Pjacu ,Baturinu,Hodžu ,Mišića,Špikića,Ristovskog , Perića, Nevistića i ostale ....ali ne ide.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije