NISU GA POŠTEDJELI

Proslavljeni vatreni u susjedstvu je prozvan parazitom: 'Uzet će milijune eura nizašto'

Na današnji dan, 11. srpnja, godine 2018. ostvarena je najveća pobjeda u povijesti hrvatskog nogometa
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
09.09.2024.
u 21:04

Ugovor s Francuzima ističe mu 30. lipnja sljedeće godine, a zadnju utakmicu za svoj klub odigrao je još u siječnju ove godine

Nekoliko je puta bio spominjan kao moguće pojačanje Dinama, no bivši hrvatski reprezentativac Dejan Lovren i dalje je član francuskog velikana Lyona. Iako mu je još ljetos, na kraju prošle sezone obznanjeno da se na njega više ne računa u kontekstu prve momčadi, on ovoga ljeta nije potražio novi klub. 

Naš je proslavljeni 35-godišnji stoper jedan od najplaćenijih igrača u svlačionici. Na ljetnim pripremama morao je početi raditi odvojeno od prve momčadi, a trener Pierre Sage više ne računa na njega. Prošlog tjedna stigao je novi šok za njega, nije prijavljen niti za utakmice u grupnoj fazi Europske lige, što znači da u ostatku sezone, ostane li u Lyonu, neće igrati.

FOTO Ovdje živi hrvatska elita: U nestvarnom luksuzu u centru Zagreba uživaju Dalić, Kramarić, Petir...

Na današnji dan, 11. srpnja, godine 2018. ostvarena je najveća pobjeda u povijesti hrvatskog nogometa
1/22

Ugovor s Francuzima ističe mu 30. lipnja sljedeće godine, a zadnji susret za Lyon odigrao je još u siječnju ove godine. Po francuskim izvorima zarađuje oko 400 tisuća eura mjesečno pa je to vjerojatno razlog zbog kojeg mu se, naročito u ovim godinama, ne žuri nikuda. Ali, navijači negoduju.

U tekstu objavljenom na bosanskohercegovačkom portalu Sportsport.ba Lovrena nazivaju "nogometnim parazitom" koji će u desetak mjeseci pokupiti još oko četiri milijuna eura.

Podsjetimo, Lovren se u Lyon vratio prošle godine kada je stigao iz ruskog Zenita došao za dva milijuna eura odštete. U prvoj polusezoni redovno je igrao, ali onda su ga ozljede udaljile od prvog sastava. 

Ključne riječi

Komentara 5

KO
KondorGoc
22:42 09.09.2024.

Pa nije bedak da se odrekne tolikog bogatstva, a neka mu daju otkaz, ha, ha, ha🥳

NO
novabit
21:48 09.09.2024.

Balijski list protiv Lovrena. Nis cudno! Lovren dodji u Dinamo da pokorimo europu!

PO
podanak
01:34 10.09.2024.

Nije da ne radi ništa. Drobi po internetskim bespućima o demonima. Do tog mozgića oplemenjenog s nekoliko dana redovne nastave doprlo je konačno da onaj dečko iz Istre nije demon, pa možda čak ni Eurovizija nije demonska udruga. Ali ima još demona okolo, vreba on na njih, sa svom mudrošću neobrazovanog napucavača lopte. A i traperice bu vam kreiral. Fascinira me kako ljudi uopće čitaju kaj taj skromnoumnik trabunja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije