Euro 2012.

Putin ruskim navijačima osigurao besplatan prijevoz na Euro

vladimir putin
Reuters/ PIXSELL
07.06.2012.
u 18:51

Putin želi da Rusi u Poljskoj imaju domaćinsku atmosferu, a ponuda vrijedi samo za grupnu fazu natjecanja.

Nakon pobjede 3:0 protiv Italije, ruska reprezentacija prepuna je samopouzdanja i od ovog Eura puno očekuje. S obzirom na to da se nalaze u nešto lakšoj skupini s Poljskom, Češkom i Grčkom, prolazak u drugi krug minimum je njihovih očekivanja.

Da bi ostvarili dobar rezultat potrebna im je i podrška navijača, a za to se pobrinuo ruski predsjednik Vladimir Putin koji se dogovorio s prijevoznicima, i svim Rusima koji idu na Euro osigurao besplatan prijevoz. Navijači će se tako moći besplatno voziti vlakovima i zrakoplovima.

Putin želi da Rusi u Poljskoj imaju domaćinsku atmosferu, a ponuda vrijedi samo za grupnu fazu natjecanja.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Dudek
17:37 09.06.2012.

I naši političari, nam daju popust u neimaštinu.Naši političari šalju besplatno svoju rodbinu i prijatelje. To je malo ljudi pa nitko neće osjetiti da su oni išli besplatno na godiši i na druge svečanosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije