SJAJNA PARTIJA

Rakitić: Asistirao sam dvaput noseći štitnik za zube

\'Schalke 04\'s Atsudo Uchida (L), Ivan Rakitic (C) and teammates celebrate a goal against Hapoel Tel Aviv during their Champions League soccer match in Gelsenkirchen October 20, 2010.    REUTERS/Ina
Reuters
21.10.2010.
u 16:21

Ivan Rakitić igrao je nešto više od pola sata protiv Hapoela (ušao je u 53. minuti) i bio jedan od najboljih Schalkeovih igrača!

Dvjema asistencijama pomogao je Schalkeovim Španjolcima Raulu i Juradu da zabiju drugi i treći gol za njemačku momčad u pobjedi 3:1. Schalke "šepa" u Bundesligi, ali u Ligi prvaka odrađuje svoje.

– Da, moramo se i u Bundesligi prebaciti na tu europsku "frekvenciju" – rekao nam je Rakitić i dodao:

– Zadovoljan sam svojom igrom, iako sam mogao igrati cijelu utakmicu, ali trener me čuva zbog problema sa zubima. Liječnička je preporuka, naime, bila da mirujem još tri-četiri dana, ali želio sam igrati.

Zubi me još bole

Kakvo je stanje sa zubima?

– Sve bolje, iako me još malo bole i zubi i glava. Morat ću još dva-tri puta posjetiti zubara, a sad treniram i igram sa štitnikom za zube.

Smeta li vam u igri?

– Pa, nije ugodno imati plastiku u ustima! Ali, brzo sam se naviknuo – kaže Rakitić.

Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
16:40 21.10.2010.

Rakitić: Asistirao sam dvaput noseći štitnik za zube a to nije ništa, jer za vrijeme World Cupa u JAR-u sam asistirao cijelo vrijeme bez štitnika za zube kada sam dečkima na sofi pred TV ekranom donosio Ožujsko pivo, Coca Colu i običnu vodu jer su ožednili uz gledanje te neizvjesne i silovite utakmice Slovenija:SAD..

OB
-obrisani-
18:52 21.10.2010.

21.10.2010. u 17:00h downunder je napisao/la: EUJanez...i smijao se kad ste izgubili u Beogradu 1:3 od Estonije. Pa koliko sam gledao naši dečki su pobijedili Estoniju u Talinu O:1 i sada su čak na 15-tom mjestu ljestvice FIFA..Uživaj dalje u u svojoj \"balkanskoj vidovitosti\" koji završava kao EU omoljubno hendikepiranih sa fijaskom...

DO
downunder
17:00 21.10.2010.

EUJanez ...i smijao se kad ste izgubili u Beogradu 1:3 od Estonije. Steta sto se vise necu moci smijati sa prirodnim zubalom jer kad igraju Sumadijci poput EUJaneza zabava je zajamcena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije