Riješio se kose

Rakitić ispunio obećanje i ošišao se 'na nulu'

Ivan Rakitić, Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
24.07.2015.
u 19:41

"Rekao je da je čovjek od riječi te da to dosad nije učinio zbog vjenčanja. Video i intervju objavit ćemo u subotu", piše Sport.

Ivan Rakitić i Jordi Alba, nogometaši Barcelone, uoči finala Lige prvaka protiv Juventusa dali su zanimljivo obećanje:

– Ako klub osvoji peti naslov prvaka, šišamo se 'na nulu' – obećao je dvojac.

Kao što je poznato, Barcelona je pobijedila sa 3:1, a u strijelce se upisao i Rakitić. Dan nakon susreta Jordi Alba ispunio je obećanje, dok je Raketa zatražio mali odmak.

– Prvo se moram oženiti – rekao je Raketa, a sada je i to iz njega. I na pripremama u Americi napokon se odlučio na taj potez, barem tako piše španjolski Sport koji je objavio fotografiju Rakitića s ''mašinicom'' za šišanje i napisao:

"Rekao je da je čovjek od riječi te da to dosad nije učinio zbog vjenčanja. Video i intervju objavit ćemo u subotu", piše Sport.

>>Rakitić zabrinut: Ne znam što će biti s Halilovićem

>>Rakitić i Halilović igrali u pobjedi Barce, a Badelj, Rebić i Bagadur nastupili za Fiorentinu

Komentara 13

MR
MRUDante
20:29 24.07.2015.

Fenomenalna vijest! Hvala VL!

DU
Deleted user
20:45 24.07.2015.

Hvala Bogu!

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
00:46 25.07.2015.

Reci ti nama šta kaže Raquel ? Sunča li se šta ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije